Studerer du veterinærstudier i utlandet og du er medlem av ANSA, kan du delta på faglige og sosiale arrangementer i regi av ANSA Veterinær.

ANSA Veterinær er et utvalg som er her for de mange veterinærstudentene som befinner seg i den store vide verden. Vi prøver å øke kontakten og samholdet mellom landene og å knytte kontakt med fremtidige kollegaer. ANSA Veterinær ønsker også å være til hjelp for de som ønsker å begynne på studiet.

Vi er i dag 8 studenter i styret, fra forskjellige årstrinn, som studerer i Slovakia, Tsjekkia, og Ungarn. Sammen kan vi fortelle mye om studiet og de respektive studiestedene. Så ikke nøl med å ta kontakt!

Årlige arrangementer

Hvert år arrangerer vi veterinært seminar hvor vi inviterer alle studentene til å samles for både faglig og sosialt moro. Målet er å motivere med et hjemmekoselig seminar der det er rom for alle uansett klassetrinn.I 2017 blir dette holdt i Ungarns fantastiske hovedstad Budapest, men målet er at det skal utvikles og vi kan rullere seminaret mellom de flotte landene. Bli med i da vel!

Fagseminaret 2017

Facebook-event for Fagseminaret 2017

Se alle aktuelle arrangementer for ANSA Veterinær.

Fagseminaret 2016

Artikler om ANSA Veterinær

Kontakt ANSA Veterinær

Studerer du og ønsker å komme i kontakt med andre nordmenn som studerer veterinærstudier eller har faglige spørsmål, ta kontakt med oss i styret til ANSA Veterinær så vil vi hjelpe så best vi kan.

Du kan også sende e-post til ansaveterinaer@gmail.com og Veterinaer@ansa.no.

Følg ANSA Veterinær på Facebook!