Studerer du veterinærstudier i utlandet og du er medlem av ANSA, kan du delta på faglige og sosiale arrangementer i regi av ANSA Veterinær.

ANSA Veterinær er et utvalg som er her for de mange veterinærstudentene som befinner seg i den store vide verden. Vi prøver å øke kontakten og samholdet mellom landene og skape relasjoner med fremtidige kollegaer. ANSA Veterinær ønsker også å være til hjelp for de som ønsker å begynne på studiet.

Vi er i dag 8 studenter i styret, fra forskjellige årstrinn, som studerer i Slovakia, Polen, Tsjekkia, og Ungarn. Sammen kan vi fortelle mye om studiet og de respektive studiestedene. Så ikke nøl med å ta kontakt!

Årlige arrangementer

Hvert år arrangerer vi et innholdsrikt seminar hvor vi inviterer alle studentene til å samles for både faglig og sosialt moro. Målet er å motivere med et hjemmekoselig seminar der det er rom for alle uansett klassetrinn. I 2018 blir dette holdt i Košice i Slovakia og videre informasjon kommer fortløpende så følg med!

Fagseminar 2018 i Slovakia, Kosice! 

Se alle aktuelle arrangementer for ANSA Veterinær.

Fagseminaret 2017

Kontakt ANSA Veterinær

Studerer du og ønsker å komme i kontakt med andre nordmenn som studerer veterinærstudier eller har faglige spørsmål, ta kontakt med oss i styret til ANSA Veterinær så vil vi hjelpe så best vi kan.

Du kan også sende e-post til ansaveterinaer@gmail.com og Veterinaer@ansa.no.

Følg ANSA Veterinær på Facebook!