ANSA Students Help Students

SHS - Students Help Students - også kjent som Romaniaprosjektet, er en veldedighetsorganisasjon drevet av norske ANSA-medlemmer, i hovedsak medisin- og psykologistudenter i Ungarn. Vi støtter ungarske barnehjemsbarn og studenter som bor i Romania ved blant annet bygging av studenthjem.

Publisert: 23.09.2014 - Oppdatert: 06.02.2017

Hvem leder SHS?

SHS består av to styrer - ett i Budapest, som er hovedstyret, og ett i Pecs.

Innsamling på arrangementer

SHS samler inn penger og donasjoner fra eventer som oktoberfest, cocktails for a cause, pubquizer og volleyballturneringer. Følg med på fremtidige arrangementer til SHS her og på Facebook.

Arrangementer vårsemesteret 2017: 

  • Valentine party
  • Romaniatur for 30 studenter
  • Klesinnsamlinger før turen
  • Kakesalg annenhver uke på Semmelweis og ELTE

Årlig tur for å besøke hjemmene

En gang i året blir det arrangert en tur for å besøke barnehjemmene og studenthjemmene i Romania, hvor de som ønsker kan være med og se hva SHS støtter. På denne årlige turen besøker vi også fattige familier i slumområdene, og gir dem klær og mat, og vi får et inntrykk av fattigdommen de lever i.

Nytt i SHS:

Veldedighetstur til Romaina og varmeovn-prosjektet

SHS støtter nytt prosjekt i Romania!

Ønsker du å støtte prosjektet?

Vi er takknemlig for all hjelp og doneringer til vårt veldedighetsarbeid med barn og studenter som bor på barne- og studenthjem i Romania. Tusen takk for din støtte!

Bidrag fra Norge

Account number: 15037631695
BIC: DNBANOKKXXX
Elektronisk IBAN-kontonummer: NO4615037631695

Tilleggsinformasjon

Account owner: ANSA Ungarn
Vennligt merk overføringen "Romaniaprosjektet"

Kontakt ANSA Students Help Students

Studerer du medisin eller psykologi i utlandet og ønsker å komme i kontakt SHS eller engasjere deg i prosjektet, ta kontakt med oss i styret til ANSA SHS på e-post Prosjekt.Ungarn@ansa.no.

ANSA SHS på Facebook

På Facebooksiden til ANSA SHS kan du holde deg løpende oppdatert på det som skjer av aktiviteter og se bilder fra turer og prosjekter.