SHS - Students Help Students - også kjent som Romaniaprosjektet, er en veldedighetsorganisasjon drevet av norske ANSA-medlemmer, i hovedsak medisin- og psykologistudenter i Ungarn. Vi støtter ungarske barnehjemsbarn og studenter som bor i Romania, ved blant annet bygging av dagsenter. Her får barna hjelp til lekser, et godt måltid og trygge omgivelser.

Hvem er SHS?

ANSA SHS består av to styrer - ett i Budapest, som er hovedstyret, og ett i Pecs

Denne filmen gir deg god oversikt over hvem vi er som organisasjon og hva vi gjør på vår årlige tur til Romaina. Filmen er laget i forbindelse med vår tur til Romania i mars, 2017. 

 

Laget av: Maria Skarpaas Andersen.

Denne filmen er fra hovedstyrets tur til Romania, høsten 2016. Hvor vi var på leting etter et nytt projekt, og det fant vi i Ermihalyfalva, les om vårt nye projekt her.

Innsamling på arrangementer

ANSA SHS samler inn penger og donasjoner fra eventer som oktoberfest, toga party, cocktails for a cause, halloween fest, pubquizer, kakesalg og volleyballturneringer. Følg med på fremtidige arrangementer til SHS her og på Facebook.

Arrangementer høsten og våren 2017/2018

  • Toga party
  • Volleyballturnering
  • Oktoberfest 
  • Halloween party
  • Kakesalg på ulike events, eks. faghelger, pubquizer
  • Cocktails for a cause
  • Romania tur 

Les om høstens arrangementer her.

Årlig tur til Romania

Hver vår blir det arrangert en tur for å besøke barnehjemmene og studenthjemmene i Romania, hvor de som ønsker kan være med og se hva SHS støtter. Før turen samler vi inn klesdonasjoner som vi tar med oss og deler ut. På denne årlige turen besøker vi også fattige familier i slumområdene, og gir dem klær og mat, og vi får et inntrykk av fattigdommen de lever i.

Les og se bilder fra vår siste tur til Érmihályfalva her

Ønsker du å støtte prosjektet?

Vi er takknemlig for all hjelp og doneringer til vårt veldedighetsarbeid med barn og studenter som bor på barne- og studenthjem i Romania. Les om vårt nyeste prosjekt her. Nylig støttet vi studenthjemmet i Târgu Mureș med ved, slik at de kan få det godt og varmt i vinter. Tusen takk for din støtte!

Bidrag fra Norge

Account number: 15037631695
BIC: DNBANOKKXXX
Elektronisk IBAN-kontonummer: NO4615037631695

Tilleggsinformasjon

Account owner: ANSA Ungarn
Vennligt merk overføringen "Romaniaprosjektet"

Kontakt ANSA Students Help Students

Studerer du i utlandet og ønsker å komme i kontakt SHS eller engasjere deg i prosjektet, ta kontakt med oss i styret til ANSA SHS på e- post Prosjekt.Ungarn@ansa.no eller send en melding til vår facebook side. 

Følg oss på Facebook og Instagram!

På Facebooksiden til ANSA SHS kan du holde deg løpende oppdatert på det som skjer av aktiviteter og se bilder fra turer og prosjekter. Følg oss også på instagram, ANSA.SHS og SHS.PECS.