ANSA Økonomi

ANSA Økonomi er et utvalg for norske studenter i utlandet som studerer økonomi og økonomirelaterte fag. Gjennom året arrangerer vi forskjellige sosiale og faglige arrangementer.

Publisert: 14.09.2015 - Oppdatert: 07.11.2016

Sensommeren 2015 fant Øyvind Osjord og Martine W. Gundersen ut at også vi som studerer økonomi og økonomirelaterte fag burde ha vårt eget utvalg i ANSA. Ikke lenge etter at tanken var sådd gjennopplivet de ANSA Økonomi. Martine og Øyvind er ikke lengre alene om å drifte ANSA Økonomi, og har nå fått med seg fire til. Mer om oss i styret kan du lese under "Styret i ANSA Økonomi"

Målet til ANSA Økonomi er å bedre kontakten mellom norske næringslivs- og økonomistudenter i utlandet og det norske næringslivet, tilby et forum for erfaringsutveksling og være en felles møteplass for næringslivsnerder og -interesserte. 

Utvalget er enda i spedbarnsfasen, og vi håper derfor at så mange som mulig av dere der ute kan bidra med å dele og inspirere kjente og nære til å engasjere seg hos oss, og bidra til å gjøre ANSA Økonomi til det praktutvalget vi i dag ser for oss.

Ta gjerne kontakt med oss i styret eller kontakt oss på vår facebookside hvis du skulle lure på noe!

Inspirasjonsvideoer fra ANSA Økonomi:

Følg med på ANSA Økonomi på YouTube for flere videoer.

Blogginnlegg av ANSA Økonomi