ANSA Økonomi er et utvalg for norske studenter i utlandet som studerer økonomi og økonomirelaterte fag. Gjennom året arrangerer vi forskjellige sosiale og faglige arrangementer.

Sensommeren 2015 fant Øyvind Osjord og Martine W. Gundersen ut at også vi som studerer økonomi og økonomirelaterte fag burde ha vårt eget utvalg i ANSA. Ikke lenge etter at tanken var sådd gjennopplivet de ANSA Økonomi. Mer om oss i styret kan du lese under "Styret i ANSA Økonomi"

Målet til ANSA Økonomi er å bedre kontakten mellom norske næringslivs- og økonomistudenter i utlandet og det norske næringslivet, tilby et forum for erfaringsutveksling og være en felles møteplass for næringslivsnerder og -interesserte. 

Etter halvannet år er ANSA Økonomi på god vei til å være det utvalget vi  ønsker det skal være. I løpet av det siste året har vi publisert en rekke blogginnlegg om økonomistudier i utlandet, laget en promovideo, og jobbet tett med ANSA sentralt og våre venner i Econa. Vi har deltatt på en rekke arrangement, og planlegger flere i løpet av året som kommer. Vi gleder oss til å se hva skoleåret bringer.

 

To av utvalgets styremedlemmer ble på høstens generalforsamling valgt inn i Hovedstyret, og ANSA Økonomi søker nå etter styremedlemmer som kan ta over for disse og fortsette å drive utvalget videre. Om du er en engasjert økonomistudent som har lyst til å bidra til at over 1500 andre utenlandsstudenter skal få en bedre studiehverdag kan du sende litt om deg selv og din motivasjon til utvalg.okonomi@ansa.no innen 8. september!

 

 Ta gjerne kontakt med oss i styret finn oss på vår facebookside hvis du skulle lure på noe!

Inspirasjonsvideoer fra ANSA Økonomi:

Følg med på ANSA Økonomi på YouTube for flere videoer.