Følgende kandidater har søkt om å sitte i ANSAs Hovedstyre og om å bli ANSAs President 2017/2018.

Ved ANSAs Generalforsamling i august skal det til Hovedstyret velges seks nåværende utenlandsstudenter og to tidligere utenlandsstudenter. I tillegg til en ansattesrepresentant og - selvfølgelig - en president

Bli med på ANSAs Generalforsamling og stem frem de du mener skal sitte i ANSAs Hovedstyre det kommende året!

Presidentkandidat

Ole Kristian Bratset

Kjære ANSA-venner!

Mitt navn er Ole Kristian, og det er med stor glede og en solid dose ydmykhet at jeg søker gjenvalg til vervet som president i ANSA. Etter ett år i hovedstyret og ett år i presidentstolen er jeg klokkeklar på at jeg ønsker å stille meg til ANSAs disposisjon nok en gang.

«Er jeg like motivert for jobben som jeg var i fjor?». Det har vært det sentrale spørsmålet når jeg har skulle bestemme meg for om jeg stiller til gjenvalg, fordi ANSA fortjener intet mindre enn en toppmotivert president. Svaret på det er et overveldende JA og jeg håper jeg får muligheten til å vie nok et år av mitt liv til ANSA.

Nå som jeg har rukket å bli «varm i trøya» er jeg sikker på at jeg fortsatt har mye å tilby organisasjonen. Jeg tror at ANSA har et behov for kontinuitet i perioden vi nå er inne i. Med ny generalsekretær, ny kommunikasjonsrådgiver og et nytt Storting fra høsten av er man avhengig av en person som kjenner ANSA og som kan videreutvikle relasjoner og nettverket. Jeg tror at jeg er den personen.

ANSA var en enorm støtte for meg i perioden jeg studerte ute og det ga meg en følelse av tilhørighet som jeg savnet før jeg ble introdusert for organisasjonen. Det er nettopp fordi ANSA betød så mye for meg at jeg ser på det som min plikt og et privilegium å vie enda ett år av mitt liv for å utvikle ANSA videre. 

Hovedstyrekandidater:

Nåværende utenlandsstudenter:

Anita Skarpås

Hei til alle ANSA entusiaster!

Flere ganger har jeg måtte forklart hva ANSA er til studenter fra andre land. Det er virkelig unikt å ha en organisasjon med så mange medlemmer og som klarer å samle norske studenter på forskjellige arrangement over hele verden. ANSA er en imponerende organisasjon og jeg ønsker å bidra ved å engasjere meg. Selv skal jeg begynne på mastergraden min til høsten i Paris ved Sciences Po. Det blir mitt sjette år i utlandet og det er ikke til å legge skjul på at jeg trives i det store utland. Vi er ufattelig heldige som har lånekassen som for mange av oss har åpnet døren for å realisere drømmen om å bo og studere i et annet land, men der har vi også ANSA og alle dere å takke. Det er alle medlemmene som har gjort ANSA til en så sterk og ikke minst inkluderende organisasjon. Som hovedstyret representant ønsker jeg å jobbe for at ANSA fortsetter å utvikle seg med nye ideer, at utenlandsstudenter blir mer ettertraktet på jobbmarkedet og fortsette viktig politisk arbeid for at utenlandsstudier er en reel mulighet for alle.

Vi snakkes!

Erika Vartdal

Fra Sunnmøre til Vancouver til Murmansk og nå videre til en mastergrad i migrasjon i London: mitt lille eventyr med ANSA som trofast reisefølge. Usikkerheten var stor da jeg bestemte meg for å studere i statsvitenskap Canada, og hvordan jeg skulle få bruk for dette. Men reisefølget ga meg ledererfaring og en brennende interesse for studentpolitikk og kommunikasjon.

Takket være ANSA har det blitt en større selvfølge å reise ut, å tørre å satse– men det er fortsatt langt igjen å gå. Som landsleder i ANSA Canada satset jeg på det store potensialet til utenlandsstudenter, gjennom å arrangere den første karrieredagen noensinne, og samle studenter fra vest til øst.

Engasjementet, kompetansen og drivkraften hos mine medstudenter ga inspirasjon. Jeg stiller til valg fordi jeg vil fortsette å jobbe for at hvert eneste utenlandsopphold når sitt fulle potensial. Jeg ønsker å motivere flere til å reise ut, kombinert med å synligjøre fordelene ved utenlandsstudier for norske aktører – og matche dette med kompetansebehovet til et norsk arbeidsmarked i omstilling. For at utenlandsstudier skal bli normen, er det også viktig at ANSAs fantastiske informasjonsbase når ut til alle, spesielt til distriktene.

Som HS-representant vil jeg stå på for at ANSA blir fast reisefølge, og fortsetter å åpne nye dører for alle og enhver.

Lykke til og godt valg!

Frøy Helle

Hallais!

Jeg heter Frøy, er 24 år fra Stavanger. Jeg ble først kjent med ANSA da jeg flyttet til England i 2014 for å starte på bacheloren min i juss. Jeg ble fort forelsket i organisasjonen etter mange utrolig kjekke både lokale og nasjonale arrangementer. Jeg ble valgt som lokallagsleder i ANSA Kent våren 2015, og hadde vervet til jeg avsluttet bacheloren min nå i vår. Gjennom tre år som aktivt ANSA medlem, har jeg opplevd hvor utfordrende det kan være å være utenlandsstudent, men også hvor stor forskjell ANSA kan gjøre.

Jeg er en veldig sosial person, som har ELSKET å være med på alle ANSA’s arrangementer, enten det er lokale, nasjonale eller sentrale. I vår var jeg heldig nok til å motta ANSA UK’s ærespris for mitt engasjement de siste årene. Etter to år i lokallagsstyre kjenner jeg at jeg er klar for å ta skrittet videre til HS. Nå som jeg skal flytte til USA for å starte på mastergraden min føler jeg at erfaringen min fra lokallag i ANSA UK vil komme organisasjonen til nytte, lokallagene er tross alt ANSA’s grunnsteiner!

Jeg gleder meg masse til å bli kjent med dere på sommerseminaret og generalforsamlingen!

Hanna Flood

Heisann!

Mitt navn er Hanna Flood, og jeg ble nylig ferdig med en bachelor i teoretisk fysikk fra Queen Mary University of London. I løpet av min ANSA-karriere har jeg hentet erfaring fra ANSA UK som både økonomiansvarlig og nestleder, som medgrunnlegger og leder av ANSA Realfag, og som medlem av ANSAs hovedstyre det siste året.

For meg har ANSA symbolisert en stor trygghet i utlandet, og jeg håper alle kan få like mye glede av organisasjonen som det jeg har hatt. ANSA betyr utrolig mye for meg, og foruten ANSA hadde nok utenlandsoppholdet mitt vært en mye tristere affære. Siden mitt første møte med ANSA har jeg bare blitt mer og mer imponert over organisasjonen, menneskene og engasjementet. Arbeidet som blir lagt ned på frivillig basis rundt om i verden er virkelig beundringsverdig, og dette er noe vi sammen må ta vare på. Valget om å stille til hovedstyret igjen var derfor enkelt, for jeg ønsker å vie mitt neste år til å jobbe for dere!

Jeg gleder masse til å møte både nye og kjente ANSAere på sommerseminaret og generalforsamlingen!

Karl Henrik Lønn

Kjære ANSA-venner!

Mitt navn er Karl-Henrik Lønn, og jeg befinner meg for øyeblikket “down under” hvor jeg tar en Bachelor of Civil Engineering with Honours på La Trobe University i Melbourne.

Jeg har nå vært her nede i to og et halvt år, og har opparbeidet meg nesten like lang fartstid i ANSA som lokallagsleder for ANSA Melbourne, styremedlem i ANSA Realfag og landsleder for ANSA Australia. Gjennom disse vervene har jeg opparbeidet meg en solid kunnskap om ANSA sitt virke, og jeg ønsker nå å ta det et skritt videre til hovedstyret.

Det er spesielt to ting jeg vil fokusere på hvis jeg får tillitt i hovedstyret. Selv om jeg stiller meg helhjertet bak det politiske arbeidet til ANSA og prioriteringene som blir arbeidet for, ønsker jeg å bidra til å skape en tydeligere organisasjon som tør å ytre seg i det offentlige rom i større grad en det som har vært praksis. I tillegg står ANSA ovenfor en negativ trend med synkende medlemstall selv om mengden studenter i utlandet øker, og dette er noe jeg vil arbeide for å motvirke i hovedstyret.

Jeg lover at i meg vil du få en engasjert og flittig HS-rep, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å gjøre ANSA enda litt bedre!

Godt valg!

Mats Rime Haugen

Mitt navn er Mats Rime Haugen og kommer fra Oslo. Jeg studerer ved The University of Georgia i sørstatsbyen Athens, GA i USA, hvor jeg tar en Bachelor of Business Administration – Finance. Etter å ha lagt bak meg to perioder som informasjonsansvarlig og landsleder i ANSA USAs landsstyre ønsker jeg nå å stille som nåværende student i Hovedstyret. ANSA som studentorganisasjon tilbyr allerede noe helt unikt for norske utenlandsstudenter, men vi kan alltid finne måter å bli enda bedre og større. Hvert år drar et betydelig antall norske studenter på utveksling fra norske utdanningsinstitusjoner. Vi som organisasjon burde være enda flinkere til å både inkludere og invitere disse studentene med i vår organisasjon. Med dette i bakhodet ønsker jeg å stille som representant i hovedstyret i ANSA for å jobbe for at vi finner nye måter å rekruttere flere medlemmer som kan fortsette å tilføre organisasjon noe verdifullt. Samt at jeg ønsker å bruke mine erfaringer fra to perioder i ANSA USAs landsstyre for å følge opp land og utvalg for videreutvikling.

Nils Martin Ek

Jeg heter Nils Martin, er 27 år gammel fra Fredrikstad. Mitt utenlandseventyr startet allerede i 2009 med en bachelor i Biomedical Sciences fra University of Aberdeen i Skottland. Til høsten starter jeg på siste året på medisinstudiet i Martin, Slovakia.

Etter 8 år som utenlandsstudent har jeg kjent på kroppen og fått godt innblikk i de fleste aspekter ved det å studere i utlandet. Enda mer etter at jeg for fire år siden engasjerte meg i ANSA for første gang, og særlig de to siste som landsleder i ANSA Slovakia. Det er store forskjeller fra det gigantiske studentmiljøet i Storbritannia til det mindre landsbylivet i de slovakiske fjellene. Det jeg sitter igjen med er at ANSA finnes i alle kriker og kroker av verden hvor det finnes norske studenter med engasjement for studentvelferd og studentpolitikk, og viktigheten av dette.

Det finnes hjertesaker i fleng, fra psykisk helse til bedre vilkår hos Lånekassen. Fellesnevneren er at ANSA må jobbe kontinuerlig for å skape trygge og inkluderende studentmiljøer der norske studenter befinner seg, gode støtteordninger og samtidig øke kunnskapen om hvilken kompetanse vi har når vi kommer hjem.

Lurer du på noe? Vi sees på sommerseminaret og generalforsamlingen!

Tomas Engebretsen

Navnet er Tomas Engebretsen, jeg er 25 år gammel og studerer til en mastergrad i anvendt fysikk i Frankrike. Neste semester skal jeg imidlertid tilbringe på utveksling i Hong Kong og deretter følger et praksissemester før jeg er ferdig med studiet.

Jeg har nesten et helt hovedstyreår bak meg og det er vemodig at styreperioden går mot slutten. Jeg har nemlig mye mer å gi til ANSA og dermed intet ønske om å avslutte engasjementet allerede. Derfor er det en selvfølge for meg å stille til gjenvalg.

Året i hovedstyret har gitt meg godt innsyn i hvordan ANSA fungerer som organisasjon. Jeg ønsker å benytte meg av denne erfaringen til å utbedre informasjonsrutinene i ANSA på lokalt nivå. Lett tilgjengelig informasjon er nemlig nøkkelen til større oppslutning og flere medlemmer, noe som igjen fører til større politisk gjennomslagskraft. Derfor må det bli lettere for de tillitsvalgte å nå ut til norske studenter der de bor. Dette kan løses med et tettere samarbeid mellom leddene i organisasjonen. ANSA har nemlig de nødvendige ressursene, men vi må også sørge for å utnytte det potensialet organisasjonen har.

Jeg er klar til å gi eventyret i hovedstyret en verdig fortsettelse.

PS.: Jeg biter ikke.

Ida Marie Blunck Moe

How ya goin’,

Jeg heter Ida, og jeg fullfører graden International and Global Studies ved USYD i Australia. Studievalget røper kanskje min interesse for ANSA sitt arbeid med å promotere studier i utlandet, som er gull verdt for oss studenter som er heldige nok til å ha et rødt pass og en veldig generøs lånekasse.

Jeg startet min utenlandserfaring med videregående på en internatskole i Frankrike, noe som ga mersmak og resulterte i en enveisbillett til Sydney. Jeg har nå bodd tre år i Australia, hvor jeg studerer fulltid og jobber deltid som studentkoordinator. Min ANSA-”karriere” startet som kontaktperson for universitetet mitt, og senere som lokalleder for ANSA Sydney. Denne våren har jeg vært på utveksling til den franskspråklige delen av Canada, nemlig McGill University, hvor jeg ble valgt til nestleder for ANSA Montréal.

Min erfaring med ANSA har vært utelukkende en positiv opplevelse, og jeg tror jeg har mye å bidra med på et høyere nivå, spesielt med tanke på at jeg har studenterfaring fra flere regioner som Frankrike, Canada og ikke minst Australia. Etter min mening er det avgjørende å ha et strukturert hovedstyre for å optimalisere arrangement som skjer både på lokal-og landsnivå, og jeg tror vi har forbedringspotensialer ved å lære av/dele erfaringer på dette området, på tvers av ulike studiesteder.

Jeg gleder meg til et spennende valg! God sommer ☺

Katinka Oxaas-Straume

Heihei!

Mitt navn er Katinka, 23 år og kommer fra Stavanger. Til høsten starter jeg på sisteåret i en master i International Maritime Law and Logistics ved Kühne Logistics University i Hamburg, Tyskland.

Som utvekslingsstudent i Australia møtte jeg ANSA for første gang og vi har siden hatt et tett forhold. I løpet av mine tre år i Tyskland fikk jeg være lokallagsleder i to, og landsleder i ett år. Jeg fikk også oppleve et utvekslingssemester i Edinburgh. Det siste året har jeg vært på Malta og dermed en del av RAV. På tross av at jeg har opplevd flere forskjellige ANSA-land opplevde jeg at RAV skilte seg ut. Fordi jeg selv har vært en del av dette, ønsker jeg nå å bli en del av hovedstyret for å jobbe for og med RAV sine medlemmer. Det er en stor, men viktig utfordring å inkludere de utenlandsstudenten som ikke faller innenfor våre allerede etablerte ANSA-land. Man kan sanke viktig erfaring fra andre land, og jeg vil jobbe for at flere i RAV kan nyte godt av ANSA sitt arbeid!

Jeg gleder meg til å møte gamle og bli kjent med nye ANSA venner under sommerseminaret og Generalforsamlingen.

Karl Petter Rygh

Karl Petter Rygh. (f. 21.04.1995) Staut og fremoverlent type oppvokst på Nøtterøy i Vestfold. Har studert samfunnspolitikk og administrasjon ved The Hong Kong Polytechnic University siden 2014, og har vært aktiv i ANSA siden studiestart. De siste to årene spesielt; først som leder av lokallaget ANSA Hong Kong og som koordinator for ANSA Asia Convention, og det siste året som hovedstyremedlem med ansvaret for ANSA i Japan, Sør-Korea og Kina.

Totalt har jeg syv års erfaring med interesseorganisasjoner og rådgivende organer på lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Før jeg ble en stresset universitetsstudent, satt jeg fire år som elevrådsleder og hadde i denne perioden rundt 30 forskjellige verv i alt fra Vestfold Fylkeselevråd og Nasjonalt Ungdomspanel til OECD og Assembly of European Regions.

Det siste året i hovedstyret har lært meg enormt mye om organisasjonen vår; både gjennom reiser og møter med dere der ute, samt arbeidet i HS og i arbeidsutvalg. Det jeg har lært er at ANSA er en organisasjon med mye potensiale, og i det siste året har vi videreført og startet utallige prosesser for å utnytte dette. Derfor er jeg ikke klar til å gi slipp, og håper at eventyret fortsetter.

 

Tidligere utenlandsstudenter:

Aksel Nikolai Mathiesen

Heisann!

Jeg heter Aksel, er 23 år gammel og kommer fra Fredrikstad. Nå som mine 4 år med samfunnsøkonomi ved The University of Edinburgh er omme, settes kursen hjem mot Norge et lite år. Utenlandsstudentlivet kommer nok til å bli savnet så mye at et nytt opphold ikke er usannsynlig i fremtiden.

Det har vært utrolig gøy og givende å være tillitsvalgt i ANSA de siste to årene. Utfordringer og begivenheter har vært mange både på lokalt nivå i ANSA Edinburgh og nasjonalt nivå i ANSA UK. Jeg var økonomiansvarlig i begge vervene, og trivdes godt med ansvaret og mengden arbeid det innebar. Ikke minst har gleden av å jobbe med dyktige/supre styremedlemmer om å oppnå felles mål vært noe som har forsterket lysten til å videre engasjere meg som tillitsvalgt i ANSA.

Jeg har lyst til å videreføre vanningen av grasroten i ANSA slik at organisasjonen vokser mot å oppnå sitt fulle potensial. Samtidig vil jeg aktivt høste ideer fra medlemmer og ANSA-land slik at hovedstyret kan drøfte og forme en studentpolitikk som gagner oss utenlandsstudenter og den herlige organisasjonen vi er en del av.

Vi sees på sommerseminaret!

Amanda Gran

Leter du etter en HS-representant som er nysgjerrig, hardtarbeidende og med et hjerte for å hjelpe andre? Mitt navn er Amanda Gran, 24 år fra Bergen. Jeg er over gjennomsnittet glad i travle dager, og er en tidligere aktiv basketballspiller på elite- og landslagsnivå. I mai 2016 fullførte jeg en BA i statsvitenskap og internasjonale relasjoner ved University of British Columbia, Vancouver, Canada. Interessen for politikk og en god diskusjon førte meg videre til Ottawa som praktikant ved den norske ambassaden. På nyåret flyttet jeg til Oslo i ny jobb hos EAT Foundation, hvor vi arbeider for en mer bærekraftig og sunnere framtid. Ønsket om å gjøre hverdagen bedre for dere gjør at jeg vil ta engasjementet mitt til nye høyder i hovedstyret! Som tidligere lokallagsleder i ANSA Vancouver, landsleder i ANSA Canada og 4,5 år som utenlandsstudent, ønsker jeg at flere skal få opp øynene for verdien av utenlandsstudier og ANSA både før, under og etter studiene. Som HS-rep vil jeg at det skal bli lettere å være trygg på utradisjonelle valg, sitt eget velvære underveis og ikke minst en relevant jobb ved endte studier.

Gleder meg til å slå av en prat – godt valg!

David Guttormsen

HEI ANSA-VENNER!

Jeg arbeider for tiden som Lecturer (Førsteamanuensis) in International Business, University of Exeter Business School, England – men påbegynner ny stilling ved Handelshoeyskolen BI i august som Asisstant Professor in International and Cross-Cultural Management. Etter min mening så er utenlandsstudier en av de beste investeringene man kan gjoere for personlig vekst samt for å forbedre sine jobb-muligheter i et stadig mer globalisert jobb-marked. Jeg har derfor et brennende engasjement for å øke antall utenlandsstuderende og å promotere deres internasjonale erfaringer og talenter til norske arbeidsgivere. Her kan jeg dra nytte av min forskning vedrørende ledere og expatriates i norske og internasjonale selskaper relatert til kryss-kulturelle utfordringer, talentutvikling og global mobilitet. Som akademiker og tidligere utenlandsstudent i Storbritannia, Australia, Hong Kong, USA og Spania, så er jeg spesielt interessert i å bedre vilkaarene for finansiering og tilbakebetaling blant doktorgradsstudenter samt økt internasjonalisering av norsk høyere utdanning ved å motivere for flere fellesgradsprogrammer med utenlandske laeresteder. Som tidligere medlem i ANSAs bystyre og fagkagkomité samt å ha innehatt rollen som Kontakt Person og nærmere 20 andre styreverv innen idretts, kultur og studentsorganisasjoner så er jeg også motivert til å bidra med min kunnskap og erfaringer til ANSAs informasjonsarbeid og politisk arbeid.

Magnus Heltne

Hei!

Jeg heter Magnus, er 23 år og er nettopp ferdig med en bachelor i økonomi og administrasjon i Dublin. Etter tre år som student er jeg klar for en liten pause fra lesesalen, men ikke fra ANSA!

Jeg er et organisasjonsmenneske av natur, og har i tillegg til verv i universitetspolitikken vært aktiv i en rekke organisasjoner. Likevel er det ANSA som står mitt hjerte nærmest, og jeg har hatt gleden av å sitte i ANSA Irlands landsstyre i tre år. Det siste året har jeg også vært leder for ANSA Økonomi, og sittet i Econa sitt studentutvalg. Dette har gitt meg god organisasjonserfaring, såvel som forståelse for ANSAs virke og utfordringer. Jeg er klar for å jobbe videre med disse!

En av utfordringene jeg har lagt merke til er at norsk næringsliv har manglende kjennskap til utenlandske utdanninger. Jeg vil samarbeide med andre organisasjoner som Econa for å løfte utenlandsstudentenes kompetanse slik at vi ikke havner bak de med «trygge» utdannelser fra BI og UIO, samtidig som vi fortsetter å styrke det viktige fellesskapet blant nordmenn i utlandet.

Ta gjerne tak i meg om du har noen spørsmål – du finner meg i jacuzzien på Sommersem!

Godt valg! 

Martin Sande Lervik

Eg heiter Martin Lervik og har gått tre år på maskiningeniørstudiet i Toulouse i Frankrike og har vore eitt år på utveksling i Hong Kong. Etter fleire år som medlem i ANSA utan verv valde eg i haust å stilla til val i ANSA Toulouse og vart vald til leiar.

Styret i ANSA Toulouse under mitt leiarskap har i år arrangert alle dei årlege arrangementa, men me har også i tillegg fått til ein surfetur til kysten, som eg lovde i min appell ved valet. Eg kan av den grunn seie at eg er ein person som held det eg lover og får ting gjort. Med andre ord ein likande kar. 

Peter Alstad Netland

Hallo alle sammen! Jeg heter Peter, er 27 år og utdannet tannlege fra LMU i München. Mitt ANSA-eventyr startet i 2012 da jeg ble lokallagsleder for mitt lokallag ANSA Tyskland Sør. Jeg har i tillegg vært kontaktpersonansvarlig, landsleder for ANSA Tyskland og det siste året sittet i hovedstyret. Jeg har alltid hatt det utrolig gøy med vervene. Samtidig har jeg lært masse om organisasjonsarbeid fra lokallagsnivå og opp. Etter å ha vært aktiv så lenge har jeg sett at vi kan klare mye, og at vi kan påvirke norske utenlandsstudenters framtid – kanskje mest synlig på det sosiale, men like viktig på det politiske plan. Alt dette gir meg en utrolig motivasjon for å fortsette å jobbe for ANSA – for dere.

Får jeg din stemme, så får du en motivert hjemmerepresentant med tysk arbeidsmoral. En som vil ha flere norske studenter i utlandet, ønsker deg et kult studieløp med ANSA, og oppfølging når du kommer hjem. Det burde være en selvfølge at alle utenlandsstudenter ser fordelene av å være ANSA-medlem. Dette året i hovedstyret har vært fantastisk og jeg har så inderlig lyst til å fortsette å jobbe for kremen av norsk ungdom, utenlandsstudentene. Gleder meg til vi sees i sommer!

Julie Sandhalla

Hei!

Jeg er Julie! Jeg har tilbrakt de siste tre årene i Storbritannia og studert kriminologi med sosialpsykologi. Mens jeg har vært der har jeg vært Nestleder for ANSA Essex og Informasjonsansvarlig i Landsstyret. Jeg stiller til Hovedstyret fordi jeg er supergira på å bruke min erfaring, kunnskap og engasjement videre i ANSA.

Ordet ”kontrollfreak” beskriver meg godt. Med det mener jeg at jeg er strukturert, nøye og god til å jobbe etter deadlines. Jeg er samarbeidsvillig og har erfart at det er fordelaktig med sparringspartnere for å komme frem til best resultat. Til tross for at jeg er sosial, jobber jeg også godt selvstendig, er løsningsorientert og initiativrik.

Gjennom ANSA-verv har jeg innhentet god kunnskap om organisasjonen. I Landsstyret hadde jeg blant annet ansvar for 26 lokallag. Jeg mener kunnskapen om lokallag er spesielt nyttig som Hovedstyrerepresentant da flere land er i oppstartfasen til å etablere lokallag eller trenger hjelp med drift av lokallag. I tillegg mener jeg at siden mange av UKs lokallag er på størrelse med mindre ANSA-land, gir det innsikt i hvilke perspektiver som er viktige for disse landene.

Jeg ser frem til å møte deg på Sommerseminaret og håper du vil ha meg med i Hovedstyret.