Landsstyret består av landsleder, økonomiansvarlig, kontaktpersonansvarlig, webansvarlig og redaktør for Norwegern. Styret er ansvarlig for ANSA Tysklands arrangementer og informasjon ut til medlemmer.
Hvert år avholdes et landsmøte hvor disse vervene står for valg.

Kontaktinformasjon

For generelle henvendelser benytt tyskland@ansa.no

Landsleder 

Sophie Werenskiold

landsleder.tyskland@ansa.no  

Hei! Mitt navn er Sophie og jeg kommer fra Hosle. Jeg studerer for tiden i Berlin og tar en bachelor i økonomi. Jeg dro høsten 2014 til Berlin for å lære meg tysk på Goethe Institutet. Etter oppholdet valgte jeg å søke på studier i Tyskland.

Jeg er landsleder for ANSA Tyskland, og dersom du lurer på noe, er det bare å ta kontakt med meg via mailen landsleder.tyskland@ansa.no eller via facebook https://www.facebook.com/sophie.werenskiold.

 

Nestleder

Håkon-Benedikt Harnes

Info.Tyskland@ansa.no

Hei! Mitt navn er Håkon. Jeg studerer Politikwissenschaft ved Freie Universität Berlin og er en ivrig skribent og debattant, samt hobbyjournalist.

Dette året er jeg nestleder i ANSA Tyskland. Ta gjerne kontakt på mail eller på sosiale medier:

- Twitter: @hakonbenedikt 
- Facebook: Håkon-Benedikt Harnes 

 

Økonomiansvarlig

Sara Kjenslie

okonomi.tyskland@ansa.no

Hei, mitt navn er Sara! Jeg tilbringer dette studieåret i Mannheim, da jeg gjennom et utvekslingsprogram via BI, har vært så heldig å få fullføre graden min i internasjonal markedsføring på Mannheim Universität! Mannheim er en festlig liten by på størrelse med Bergen, og her har jeg det som plommen i egget!

Som økonomiansvarlig for ANSA Tyskland er det min oppgave å ta beslutninger når det kommer til innvilgning av penger i forbindelse med ulike arrangementer i løpet av året, søke nye sponsorer for ANSA Tyskland og behandle refusjons-søknader fra ANSA's-medlemmer. Jeg er også ansvarlig for å føre regnskapet samt å sette opp budsjettet for neste års landsstyre.

 

Webansvarlig

Solveig Rostrup

web.tyskland@ansa.no

Hei! Jeg er Solveig, 21 år og kommer fra Sandnes. Jeg begynte på språkkurs på Goethe Institut i Frankfurt am Main i 2016. Fra høsten 2017 skal jeg studere International Tourism Management ved Karlshochschule International University. Tyskland har så utrolig mye å by på! Jeg har alltid vært fascinert av det tyske språket og kulturen. Angrer ikke ett sekund på at jeg flyttet hit!

Som web-ansvarlig har jeg ansvar for oppdateringen av ANSA Tysklands websider, i tillegg til Facebook-sidene våre og Instagram. Ser du en skriveleif, vil dele et tips med andre studenter eller har tatt et dødsbra #ANSATyskland-bilde? Send meg en mail! 

 

Redaktør for Norwegern

Inga Rystad

redaktor.tyskland@ansa.no

Hei! Mitt navn er Inga, og jeg kommer fra Porsanger. Jeg er bosatt i Berlin, og pendler til Potsdam, hvor jeg tar en master i offentlig administrasjon. Jeg kom egentlig til Tyskland i 2014 for et halvt år for å forbedre tysken min, men trivdes så godt at jeg bestemte meg for å bli ei stund til.

I år er jeg redaktør for Norwegern; ANSA sitt medlemsblad for de tysk-språklige landene. Har du noe du har lyst til å skrive om? Send meg en melding og få navnet ditt på trykk!   Alle tips og bidrag er hjertelig velkomne!

 

Referater:

29/04-17 - Landsmøtet

31/04-16 - Landsmøtet
05/05-16 - Styremøte #1
26/05-16 - Styremøte #2
23/06-16 - Styremøte #3 
24/08-16 - Styremøte #4 
19/10-16 - Styremøte #5 
08/11-16 - Styremøte #6
26/11-16 - Styremøte #7
11/01-17 - Styremøte #8
03/02-17 - Styremøte #9