Bli kjent med norske studenter i Washington USA gjennom lokallaget ANSA Washington.

Washington State

Washington State ligger nordvest i USA og grenser til Canada. Washingtons hovedstaden er Olympia, men Seattle er den største byen. Majoriteten av de norske studentene studerer ved Pacific Lutheran University (PLU) i Tacoma, men noen studerer også ved University of Washington (UW) i Seattle.

ANSA Washington

Lokallaget ANSA Washington ble dannet høsten 2013. Ettersom majoriteten av de norske studentene studerer på PLU, består styret som oftest av studenter fra PLU. Vi har de siste årene også hatt stillingen ”University of Washington representant”, en person som har ansvar for å engasjere studentene ved University of Washington. Denne personen har også større ansvar for arrangementer som skjer i Seattle området. ANSA Washington arrangerer en rekke eventer gjennom skoleåret, og har til nå arrangert fadderdag, rebusløp, quiz, bowling, halloween- og gresskarutskjæringfest, 17. mai feiring og juleverksted.

Styret & Kontaktinformasjon

Kontakt styret på Washington@ansa.no.

- Lokallagsleder: Mari Jore

- Økonomiansvarlig: Ole Petter Røksund

- Infoansvarlig: Sandra Kristine Olsen

- Styremedlem: Oscar Vigdal Eidem 

- Styremedlem: Sara Marie Kinnari

Dersom du har noen spørsmål om hvordan det er å studere i Washington State, eller eventuelle andre spørsmål ta gjerne kontakt med informasjonsansvarlig Martine Wahlstrøm. Hun kan nås på mail (idamartine96@hotmail.com) eller på ANSA Washington sin Facebook side.

Arrangementer i USA

Se flere arrangementer