Landsstyret består av landsleder, nestleder, økonomiansvarlig, informasjonsansvarlig, markedsansvarlig, webansvarlig og Games of ANSA UK (GAUK)-ansvarlig. Personene i styret er ansvarlige for ANSA UK og nasjonale arrangementer. Disse posisjonene velges på landsmøtet som avholdes årlig.

Kontaktinformasjon for styret 2016/17

Landsleder

Martin Wisth Kolltveit

UK: +44 (0) 7490 208596 / NO: +47 95905936

landsleder.uk@ansa.no

Heisann! Mitt navn er Martin, jeg er 21 år gammel og kommer fra Bærum. Jeg tar en BA Honours i Finance ved University of Strathclyde i Glasgow. Hvis du ikke har hørt om Glasgow før, så er det den største byen i Skottland, særlig kjent for å hoste et av verdens største fotballrivalerier mellom Celtic og Rangers.

Som landsleder er jeg hovedkontaktpunkt for ANSA i Storbritannia, knutepunkt til ANSA Sentralt i Oslo og ANSAs Hovedstyre, i tillegg til å være styreleder i landsstyret som arrangerer fire landsdekkende arrangementer i året. Jeg har også ansvar for beredskapsarbeid sammen med ambassaden og Sjømannskirken. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på – enten det er om ANSA eller studier i UK generelt!

Nestleder

Askild Oxaas-Straume

UK: +44 (0) 7492 655551 / NO: +47 99265444

nestleder.uk@ansa.no

Hallo! Jeg heter Askild, er 21 år gammel og kommer fra Stavanger. Jeg studerer ved University of Manchester og går tredje året på Petroleum Engineering, noe jeg trives veldig godt med.

Begrepet "potet" har blitt brukt om vervet som nestleder gjennom mange ANSA UK-generasjoner, og jeg er intet unntak. Jeg trår til og bidrar med hva som helst når det trengs. Nestleder i UK-styret har også hovedansvaret for å arrangere vårt årlige landsmøte (LM), føre referat fra styremøter, evalueringsmøter, oppsummeringsmøter og landsmøtet. Jeg gleder meg veldig til det kommende ANSA-året, og håper å se så mange som mulig på kommende arrangementer. Ta gjerne kontakt viss det er noe du lurer på.

Økonomiansvarlig

Kristian Soelberg Nilsen

UK: +44 (0) 7463 909173 / NO: +47 91854240

okonomi.uk@ansa.no

Hei! Mitt navn er Kristian, jeg er 23 år gammel og kommer fra Rykkinn i Bærum. Jeg studerer for tiden Business and Finance på Heriot-Watt University i Edinburgh - Storbritannias peneste og morsomste by!

Som økonomiansvarlig er min oppgave å ta meg av økonomien for ANSA UK. Dette omhandler blant annet; budsjett, oversikt over innbetalinger for arrangementer, og eventuelle søknader om støtte til diverse arrangementer på lokalt- og landsnivå. Jeg ser frem til et innholdsrikt år, og håper å se så mange av dere som mulig på våre arrangementer!

Informasjonsansvarlig

Maryanne Grødem

UK: +44 (0) 7763 892128  / NO: +47 99290047

info.uk@ansa.no

Eg er Maryanne, 23 år og kjem frå Klepp på Jæren. Eg studerer ein bachelor i kriminologi ved Lancaster University oppe i the North West. Kriminologi er ikkje heilt "criminal minds", men likevel kjempespanande og eg kunne ikkje valt eit betre studie!

I Landsstyret er eg informasjonsansvarleg som inneber at eg har ansvar for alle lokallag og alle kontaktpersonar i UK. Eg arrangerer og Kick-Off / Organisasjonskurs som er det første nasjonale ANSA UK-arrangementet i skuleåret. Kick-Off er eit kjempekjekt arrangement der du vert kjent med mange kjekke folk, samstundes som du får eit betre innblikk i ANSA som organisasjon. Eg håpar å sjå så mange som mogleg på Kick-Off. Dersom du har spørsmål angåande kontaktpersoner, Kick-Off, eksisterande lokallag, ikkje-eksisterande lokallag, korleis oppretta nye lokallag, eller noko heilt anna, er eg personen å ta kontakt med. 

Markedsansvarlig

Sara Anne Fossum

UK: +44 (0) 7871597732 / NO: +47 95018384

marked.uk@ansa.no

Mitt navn er Sara Anne Fossum, jeg er 21 år gammel og kommer fra Sandnes. Jeg går mitt andre år på Management (Sustainability, Innovation and Entrepreneurship) på University of Manchester, og jeg stortrives! 

I styret har jeg tatt på meg vervet som markedsansvarlig. Dette innebærer blant annet ansvaret for karrieredagen i London i desember, som blir arrangert årlig av ANSA UK. På karrieredagen kommer flere attraktive bedrifter og potensielle arbeidsgivere for studenter. Dette er en unik mulighet til å bygge nettverk og få et innblikk i bedrifter, både norske og utenlandske. Dette er et utrolig spennende verv som jeg gleder meg til å gjennomføre. Om du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med meg! 

Webansvarlig

Thea Cecilia Høyer

UK: +44 (0) 7752 335623 / NO: +47 97637123

web.uk@ansa.no

Hallo i luken! Mitt navn er Thea, jeg er 23 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg er på tredje året mitt på en bachelorgrad i Management ved Cass Business School i London. Jeg trives veldig med det, men i det siste har det kriblet litt i fingrene mine. Jeg har derfor tatt på meg vervet som webansvarlig i ANSA UK som mest sannsynlig har vært en av de beste beslutningene jeg har tatt.

Jeg er en ekte MK nørd og elsker alt som har med foto, design og markedsføring å gjøre. Som webansvarlig får jeg sjansen til å praktisere akkurat dette integrert med det jeg faktisk studerer da jeg vil ha ansvaret for alle ANSA UKs plattformer på nett. ANSA er så mye mer enn en deltidsjobb og jeg vil bruke dette året til å engasjere eksisterende og ikke minst nye medlemmer til å studere i UK og selvfølgelig ta del i verdens beste studentorganisasjon! Om det er noe du lurer på – hva det enn måtte være, så er det bare å ta kontakt med meg!

GAUK-ansvarlig/Styremedlem

Hannah Cuthbertson Husbyn

NO: +47 91334761

gauk.uk@ansa.no

Hei! Mitt navn er Hannah og jeg er 21 år fra Oslo. Jeg tar en BSc i Biomedisin på King´s College London. En hverdag for meg kan være alt fra spennende anatomiforelesninger til utfordrende timer på labben.

I stillingen som GAUK-ansvarlig har jeg hovedansvar for å arrangere Games of ANSA UK, som er det eneste ikke-faglige arrangementet som blir avholdt. Fokuset er på det sosiale, spesielt i det kjente rebusløpet før en staselig bankettmiddag på lørdag kveld. Under siste GAUK inviterte ANSA UK andre ANSA-Land, som gjorde det til et stort og ’internasjonalt’ event, med ca. 80 studenter og gjester som deltok. Samtidig er jeg også styremedlem som assisterer de andre i styret når de trenger det.

Om du har noen spørsmål om enten GAUK eller andre ting så er det bare å ta kontakt med enten meg eller andre i styret, så hjelper vi så godt vi kan!