Landsstyret består av landsleder, nestleder, økonomiansvarlig, informasjonsansvarlig, markedsansvarlig, webansvarlig og Games of ANSA UK (GAUK)-ansvarlig. Personene i styret er ansvarlige for ANSA UK og nasjonale arrangementer. Disse posisjonene velges på landsmøtet som avholdes årlig.

Kontaktinformasjon for styret 2018/19

Landsleder

Sara Anne Fossum 

UK: +44 (0) 7871 597732 / NO: +47 95018384

landsleder.uk@ansa.no

Mitt navn er Sara Anne Fossum, jeg er 22 år gammel og kommer fra Sandnes. Jeg går mitt andre år på Management (Sustainability, Innovation and Entrepreneurship) på University of Manchester, og jeg stortrives! Jeg sitter som landsleder i ANSA UK, og skal lede landsstyrets arbeid gjennom dette styreåret. Jeg ser fram til utfordringene og lærdommen som ligger i vente og til å utvikle mine lederegenskaper.

Jeg har vært engasjert i ANSA UK i ett år og setter utrolig stor pris på alt det har gitt meg – fra alle opplevelsene til menneskene jeg har møtt. Studietiden hadde ikke vært den samme uten og jeg er så glad for at jeg får være med på å arrangere og lede et nytt år med ANSA UK moro! Om du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med meg!

Nestleder

Sara Kirkerød Eliassen

UK: +44 (0) 7564 273875 / NO: +47 92611050

nestleder.uk@ansa.no

Hei, jeg heter Sara, er 21 år og kommer fra Moss. Jeg er på mitt andre år ved the University of Sheffield hvor jeg tar en BA i kriminologi. 
Sheffield er en fantastisk studentby nord i England og jeg stortrives! I årets ANSA UK-styre er jeg nestleder. Rollen som nestleder blir ofte beskrevet som en «potet», hvor jeg bidrar og trår til der det trengs. Jeg har også ansvaret for å arrangere det årlige landsmøtet, føre referat fra styremøter, landsmøtet, overlappings-møtet og evalueringsmøtet. Jeg gleder meg veldig til et spennende år, og håper å se så mange av dere som mulig på våre arrangementer.

Økonomiansvarlig

Terje Torrissen

UK: +44 (0) 7460 095309 / NO: +47 92641884

Jeg heter Terje, jeg er 23 år gammel og kommer fra Stabekk i Bærum. Mitt studiested er University of Edinburgh, der jeg studerer Business and Accounting. Jeg har ansvar for økonomistyringen ANSA UK, noe som betyr at jeg tar meg av budsjettering, støtte til lokallagsarrangementer, samt betaling og refusjoner på lands- og lokallagsnivå. Jeg vil sørge for at alle ANSA-medlemmer i UK får best mulig valuta for pengene sine og håper å se så mange som mulig på landstreff.

okonomi.uk@ansa.no

Informasjonsansvarlig

Victoria Heskestad

NO: +47 90655898

info.uk@ansa.no

Hei! Mitt navn er Victoria, jeg er 20 år gammel og kommer fra Lillestrøm. Jeg er på mitt andre år ved University of Liverpool hvor jeg tar en BA i Communication and Media og har det som plommen i egget! I styret har jeg vervet som informasjonsansvarlig, noe som betyr at jeg har ansvar for alle lokallag og kontaktpersoner i UK, - verdens største ANSA-land!
Jeg gleder meg masse til å samarbeide med fantastiske mennesker og håper å se akkurat DEG på våre arrangement det kommende året. Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål, så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan!

Markedsansvarlig

Sakshi Malhotra

UK: +44 (0) 7563 704116 / NO: +47 46459321

marked.uk@ansa.no

Mitt navn er Sakshi Malhotra, jeg er 22 år og kommer fra Oslo. Jeg er på mitt andre år ved City University of London, hvor jeg tar en BA i Media, Communication & Sociology. I styret har jeg tatt på meg vervet som markedsansvarlig, som blant annet innebærer ansvaret for Karrieredagen i London (merk deg; November!).
På karrieredagen kommer flere attraktive bedrifter og potensielle arbeidsgivere for studenter. Dette er en unik mulighet til å bygge nettverk og få innblikk i både norske og utenlandske bedrifter. Jeg gleder meg til et spennende år med forberedelser og opplevelser med en herlig gjeng! Håper på å se DEG på våre arrangementer; spesielt Karrieredagen!

Webansvarlig

Ole-Petter Gustafson

UK: +44 (0) 7596 385045 / NO: +47 45501112 

web.uk@ansa.no

Hei! Mitt navn er Ole-Petter, jeg er 22 år gammel og kommer fra Drøbak. Jeg holder nå på med siste året mitt på en bachelor i Practical Filmmaking ved Central Film School i London. Jeg tok over vervet som web-ansvarlig fordi det var en måte for meg å kunne bruke studiene mine til noe mer under studietiden. 

Som web-ansvarlig har jeg ansvaret for å opprettholde sosiale medier og nettsiden til ANSA UK. Jeg får pushet meg selv til å teste ut nye egenskaper, samtidig som jeg forbedrer gamle. Målet mitt med dette vervet er å kunne gjøre folk oppmerksom på hva ANSA gjør og å engasjere nye og eksisterende medlemmer på generell basis. Om det er noe du lurer på er det bare å kontakte meg!

GAUK-ansvarlig

Olav Bing Orgland

NO: +47 91516022

gauk.uk@ansa.no

Hei! Mitt navn er Olav, jeg er 23 år gammel og kommer fra Oslo. For tiden studerer jeg Historie ved Exeter University i Sør-England. Studiet er kjempespennende, men innebærer mye lesing og alenestudier. For å kunne drive med noe mer sosialt og aktivt har jeg derfor blitt med i Landsstyret som GAUK ansvarlig.
Som GAUK ansvarlig har du som hovedoppgave å arrangere Games of ANSA UK, også kjent som det morsomste arrangementet til ANSA UK. Hver februar samles norske studenter i UK til en utvalgt by for en hel helg. Her blir det festligheter, leker og mye mer. Dette er et utrolig morsomt verv å ha, det gir deg mye selvstendighet og jeg gleder meg til å se mange nye ansikter på GAUK 2019. Hvis det er noe du lurer på angående GAUK eller ANSA er det bare å ta kontakt!