Landsstyret består av landsleder, nestleder, økonomiansvarlig, informasjonsansvarlig, markedsansvarlig, webansvarlig og Games of ANSA UK (GAUK)-ansvarlig. Personene i styret er ansvarlige for ANSA UK og nasjonale arrangementer. Disse posisjonene velges på landsmøtet som avholdes årlig.

Kontaktinformasjon for styret 2018/19

 

Landsleder

 

Terje Torrissen

Studerer accounting and business i Edinburgh

Jeg er landsleder i ANSA UK, og det er min oppgave å lede og koordinere styrets arbeid gjennom året, sørge for at vi jobber i henhold til statutter, handlingsplan og budsjett, samt kommunisere med ANSA Sentralt og å være tilgjengelig for alle for veiledning og spørsmål.

Jeg tror året kommer til å by på mange nye utfordringer, og mange fine opplevelser og møter med flotte mennesker, både kjente og ukjente. Jeg håper å se så mange som mulig av dere på både lokale og nasjonale arrangementer, og at vi sammen kan styrke de norske miljøene i Storbritannia.

landsleder.uk@ansa.no

 

Nestleder

 

Anna Handal Hellesnes

Studerer historie og politikk i Edinburgh

I landsstyret har jeg vervet som nestleder. Dette betyr at jeg er ansvarlig for å arrangere landsmøtet, skrive referater fra styremøter og andre møter vi har i løpet av året. Ved siden av å arrangere landsmøtet, er nok min viktigste oppgave å være styrets "potet", som betyr at jeg gjør egentlig litt av hvert, rett og slett hjelper til der det trengs når det trengs.

Jeg gleder meg masse til ansa-året som kommer og gleder meg til å se nettopp deg på våre arrangementer!

nestleder.uk@ansa.no

 

Økonomiansvarlig

 

Ida Seljevoll Skancke

Studerer Internasjonal business, finans og samfunnsøkonomi i Manchester

Jeg sitter som økonomiansvarlig i ANSA UK og det er dermed min oppgave å overse og ha kontroll på økonomien vår. Det er jeg som blant annet tar meg av budsjetteringen, fakturaer, samt betaling og refusjoner på både lands- og lokallagsnivå.

Jeg ble ANSA-frelst etter Kick-Off i fjor og lover at det kommer til å bli både gøy, lærerikt og at du ikke kommer til å angre et sekund. Håper å se så mange av dere som mulig på landstreff!

okonomi.uk@ansa.no

 

Informasjonsansvarlig

 

Ane Halsebakke Hoff

Studerer internasjonale relasjoner i Leeds

Som informasjonsansvarlig er det min jobb å følge opp alle KP-er og de 32 lokallagene vi har i ANSA UK. Som tidligere lokallagsleder vil jeg si jeg vet en ting eller to om å drive et lokallag, og dette er noe jeg tar med meg videre inn i rollen som informasjonsansvarlig. Jeg har og ansvaret for å arrangere Kick-Off/Org.kurs, noe jeg gleder meg masse til!

Jeg ser frem til et år med mange spennende utfordringer, og gleder meg til å møte enhver og en av dere! Ta gjerne kontakt om du skulle lure på noe. Håper vi sees på Kick-off!

info.uk@ansa.no

 

Markedsansvarlig

 

Sivert Hellvik Havsø

Studerer space science and robotics i Aberystwyth

Hovedansvaret som markedsansvarlig vil være å arrangere ANSA UK sin karrieredag i London i november. Karrieredagen vil være en mulighet for alle de norske studentene i Storbritannia å møte norske og utenlandske bedrifter og få kontakter i arbeidslivet. Det vil være en unik sjanse for ANSA UK sine medlemmer å utvide sine nettverk, få internships eller jobber!

I tillegg vil jeg som styremedlem hjelpe til med arrangeringen av ANSA UK sine øvrige arrangementer og med det som ellers måtte trenges.

marked.uk@ansa.no

 

Webansvarlig

 

Emma Bjanes Hildebrand

Studerer journalistikk i Leeds

Jeg er webansvarlig I ANSA UK, noe som gir meg det overordnede ansvaret for alle ANSA UKs sosiale medier. Andre oppgaver jeg sitter med utover året er å sende nyhetsbrev via mail til alle medlemmer, oppdatere ANSA.no med informasjon om lokallag/UK generelt og morsomst av alt, gå rundt og ta bilder/videoer på alle arrangement vi holder.
Jeg lager også etter-filmer og legger selvfølgelig ut bilder av alle deres fjes for dere til å poste videre.

web.uk@ansa.no

 

GAUK-ansvarlig

 

Kristoffer Lie Førde

Studerer International Football Business i Manchester

Jeg er ansvarlig for å arrangere neste Games Of Ansa Uk (GAUK), som er det eneste rent sosiale/ikke-faglige arrangementet til ANSA UK. I løpet av GAUK kommer du til å bli kjent med mange nye flotte mennesker, samtidig som du/dere er med i kampen om den gjeve tittelen «Champions of GAUK 2020». I løpet av konkurransen vil du også få sett mye av byen det arrangeres i, siden de forskjellige oppgavene vil befinne seg på forskjellige steder i byen.

I dette vervet fungerer jeg også som et vanlig styremedlem og vil bidra med flere forskjellige ting der det trengs. Jeg gleder meg allerede til å se deg på neste GAUK!

gauk.uk@ansa.no