Bli med lokallaget ANSA Stockholm!

Ting å gjøre i Stockholm: 

1. Dra på Gröna Lund! Det ser kanskje litt lite og barnslig ut? Da tar du feil! Her er det bare å sette av mange timer og ta med seg noen gode venner. Følg med på hjemmesidene dems for å finne ut når de har konserter. Ikke dårlig og få "gratis" konsert med på kjøpet. PS: test ut spøkelseshuset.... 

2. Spise ordentlig hamburger! Det finnes mange forskjellige hamburgersteder rundt om i byen og det er vanskelig å peke ut den aller beste. En saftig burger med en fransk ost og avocado, eller en klassisk amerikansk? Lunsj eller middag?Det passer alltid med en god hamburger! Sjekk ut noen av disse stedene: Prime Bruger, Flip´n burger, Barrels, Vidgårda, Hamburger, Svenska Hambrugerköket... 

3. Padling i Stockholms skjærgård! Er det fint vær er det absolutt en fin mulighet å ta seg en padletur. Denne aktiviteten er derimot sesong avhengig, mulighet mai til september.
Aktuelle nettsider: https://www.bkk.se  https://www.svima.se

4. Gå tur langs vannet! Ta på deg gode sko og ta deg en kort eller lang gå tur langs vannet. Fine steder er Djurgården, Brunnsviken, Norra-Djurgården, Kungsholmen, Vinterviken og mange andre steder. 

Naprapathögskolan:  

Naprapat Högskolan er som navnet sier, stedet der du studerer om du vil bli Naprapat. Det er et fire årig program bestående av en rekke praktiske momenter samt innblikk i ulik områder innenfor medisin når det gjelder kroppen. Du blir godt kjent med både kroppen på innsiden og utsiden. Det er en liten skole med ca 75/80 elever per trinn, hvorav 1/3 er norske studenter. Dette passer da bra for de som søker seg et lite norsk miljø i utlandet. 

Allerede andre semester brukes det praktiske på skolens egen klinikk hvor alle elever jobber ca to ganger i uken.
Det er en veldig sosial skole med skole puber flere ganger i semesteret og en høst- eller sommerfest arrangert for skolen. I løpet av skoleåret blir det i tillegg arrangert flere sosiale ting. Skolen byr også på et innebandylag hvor de som ønsker samler seg en gang i uken for å spille sammen.

Ta kontakt med oss!

Kontakt gjerne styret i ANSA Stockholm stockholm@ansa.no.

Kommende arrangementer

Se flere arrangementer

Følg ANSA Sverige på Facebook!