Vi er her for å hjelpe andre norske studenter som kommer hit for første gang og vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få en best mulig studietid i dette fantastiske landet.

Vi har laget en flott studentguide til deg som kommer hit hvor vi har skrevet om de mest essensielle tingene man trenger og vite før, under og etter studieoppholdet. Klikk her for å lese studentguiden til New Zealand.

Sandslottkonkurranse. (Foto: ANSA New Zealand)

Stift nye bekjentskap og kontakter

Ved å være medlem i ANSA får du muligheten til å bli kjent med nordmenn over hele Australia - og også resten av verden, og du får tilgang på mange medlemsgoder tilpasset deg som utenlandsstudent. 

Ved behov for hjelp i utlandet

ANSA har en kvalifisert sosialrådgiver som hjelper og veileder norske utenlandsstudenter i ulike situasjoner – både små og store utfordringer de måtte møte i sin studenthverdag i utlandet. Vi tilbyr samtaler, veiledning, informasjon om rettigheter og eventuelt hjelp til å komme i kontakt med det øvrige helse- og støtteapparatet i studielandet, også hjemme i Norge.

Kontakt ANSA i New Zealand

Studerer du og ønsker å komme i kontakt med andre nordmenn i New Zealand eller har spørsmål om ANSA i New Zealand, ta kontakt med oss i landsstyret til ANSA New Zealand så vil vi hjelpe så best vi kan.

Du kan også sende e-post til newzealand@ansa.no.

  • Lokallag i New Zealand