Landsstyret i ANSA Japan består nå av fire norske studenter som bor og studerer i Japan. Disse er ansvarlige for ANSA Japan for ett år av gangen og velges på landsmøtet som holdes årlig.

Kontaktinformasjon

Bruk e-postadressen japan@ansa.no for generelle henvendelser.

Landsleder: Patrick John Woods

Økonomiansvarlig: Mai Masuda Gylseth

Informasjonsansvarlig: Maria Bue Kessel

Arrangementsansvarlig: Stian Sopp

Arrangementer

Arrangementskalenderen til ANSA Japan vil ligge på denne siden, og vil oppdateres fortløpende med nye opplysninger, herav nye arrangement og eventuell endring av gitt informasjon. Dobbeltsjekk derfor alltid denne kalenderen innen du reiser på et arrangement.
I midlertid kan du melde deg inn i Facebook-gruppen via linken under, hvor du også kan finne informasjon om arrangementene som står nevnt under, samt kommunisere med andre norske studenter i Japan. I visse tilfeller vil vi også legge ut spørreundersøkelser i forhold til avstemninger på datoer og innhold til kommende arrangementer.

Facebook-gruppe for norske studenter i Japan:

https://www.facebook.com/groups/295927267584439/

Dersom du har spørsmål, forslag eller andre henvendelser til ANSA-Japan er du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post.
info@ansajapan.no

ANSA Japan-arrangement i studieåret 2017/2018

3. – 4. juni 2017 - Sommerarrangement i Tokyo

Sommerarrangement i Tokyo ble avholdt.

 

21. – 22. oktober 2017 – ANSA Japans landsmøtet

Landsmøtet ble holdt på Den norske ambassaden i Tokyo søndag den 22. oktober hvor nytt landsstyre for ANSA Japan ble valgt. De nyvalgte styremedlemmene for studieåret 2017/2018 ble: Patrick John Woods (landsleder), Mai Masuda Gylseth (økonomiansvarlig), Maria Bue Kessel (informasjonsansvarlig), og Stian Sopp (arrangementsansvarlig).

Alle norske studenter er alltid velkomne til å delta på generalforsamlingene, og i år var vi tilsammen 13 representert. I den anledningen tilbrakte vi en dag i NHK Studio Park, Japans radio- og TV-kringkastingsstasjon, før ferden tok oss videre på en restaurant oppe i en av Japans mange høye skyskrapere.

 

1 - 3. desember 2017 – Tokyo Comic Con 2017

Helgen 1. – 3. desember arrangeres Tokyo Comic Con 2017, verdens ledende popkulturelle event. Dette er det amerikanske Comic Con, hvor du vil oppleve en fullsatt messe med utkledde fans i superheltkostymer, og kjente fjes som bl.a. Stan Lee (skaperen av tegneseriefigurer som Spiderman, X-men, Fantastic Four m.m), skuespilleren Mads Mikkelsen (kjent fra en rekke Hollywood-filmer som bl.a. James Bond og Marvels Dr. Strange), Karl Urban (kjent som bl.a. Eomer fra Ringenes Herre-filmene og Star Trek) og mange andre.
Inngangsprisen er 3200 yen (ca 220 kroner), men som ANSA-medlem får du dette gratis.

Mer informasjon kan du finne på linken under.
http://tokyocomiccon.jp/english/index.html

 

9. eller 23. desember 2017 – Julearrangement

ANSA Japan ønsker å arrangere et julearrangement for alle medlemmer her i Japan, og vi vil veldig gjerne at du kommer! Vi kan love til dels norsk julemat, med ymse modifikasjoner (nei, ikke Kentucky Fried Chicken, som er japans julemat), og vi kan garantere god norsk julestemning, og nye bekjentskaper!

PS! På vår Facebook-side kan du være med å bestemme om arrangementet skal være 9. desember eller 23. desember. Følg linken under og legg ved din stemme dersom du kunne tenke deg å delta.
PsPs! Vi vet du har lyst, så kom, kom!

 

Januar 2018– Arrangement i Osaka

Det er viktig for oss at alle medlemmene våre har mulighet til å delta på arrangement i ANSA-regi. Det betyr at ikke alt skal være sentrert rundt Tokyo omegn.
I Januar vil ANSA Japan arrangere tur til Universal Studios Japan (USJ) i Osaka, hvor du som ANSA-medlem får gratis inngangsbillett dekket av organisasjonen. En av mange grunner til å bli medlem!

 

1. - 4. mars 2018– ANSA Asia Convention (AAC) 2018

Denne langweekenden samles representanter fra de ulike asiatiske studielandene til det største organet som arrangeres i Asia i ANSA-regi. AAC er åpent for norske studenter som studerer i Asia, eller som har eller kommer til å studere i Asia i mellom perioden høsten 2017 til sommeren 2018. Med andre ord, du behøver hverken å være ANSA-medlem, eller ha deltatt på ANSA-arrangement tidligere.
Det understrekes derfor at du er velkommen selv om du reiser hjem fra studiene dine i Asia rett før arrangementet begynner, eller om du starter studiene i Asia i perioden rett etter arrangementet har funnet sted.
AAC er et møtepunkt for studenter fra alle studieretninger i Asia, uavhengig av grad og varighet, og fokuserer hovedsakelig på entreprenørvirksomhet og sosialt samvær og nettverksbygging. Det vil være representanter fra ulike norske bedrifter tilstede, både som driver virksomhet i Norge og internasjonalt, med særlig tilknytning til det japanske næringslivet.
Enten du har interesse for denne type virksomhet, eller vil stifte bekjentskap med andre norske medstudenter, er du uansett hjertelig velkommen!
Billettprisen for arrangementet koster 1500 kroner, og flybillett tur/retur ligger totalt på rundt 1500-2000 kroner. ANSA bidrar med arrangementstilskudd på 600 kroner for ANSA-medlemmer.