ANSA Japan ble dannet i slutten av november 2012. Vi jobber for å hjelpe norske studenter med livet i Japan, arrangerer flere arrangementer i året og er aktive på sosiale medier for å promotere interessante nyheter og eventer for studenter.

For deg som studerer i Japan

ANSA Japan er et landslag for deg som studerer eller ønsker å studere i Japan. Vi er der for deg om du har spørsmål om studier og rettigheter, og hjelper deg hvis du kommer i problemer. Vi opererer også som krisekontakt dersom noe uforutsett skulle oppstå mens du er i Japan.

Hva gjør ANSA?

ANSA Japan er en del av ANSA (Association for Norwegian Students Abroad) og består av frivillige norske studenter i Japan. ANSA jobber for å sikre norske studenters faglige, kulturelle, sosiale og økonomiske interesser, og for å skape forståelse for den ressurs utenlandsstudenter representerer i kraft av sin internasjonale kompetanse. 

Kontakt ANSA i Japan

Studerer du og ønsker å komme i kontakt med andre nordmenn i Japan eller har spørsmål om ANSA i Japan, ta kontakt med oss i landsstyret til ANSA Japan så vil vi hjelpe så best vi kan.

Du kan også sende e-post til japan@ansa.no.