Landsstyret består av: landsleder, nestleder, økonomiansvarlig, informasjonsansvarlig, redaktør og markedsansvarlig. Disse er ansvarlige for ANSA Frankrike for ett år av gangen og velges på landsmøtet som holdes årlig.

Kontaktinformasjon

Styret i Frankrike er en ambisiøs og livsglad gjeng, som ønsker å samle folk til hyggelig samvær, uforglemmelige opplevelser.  

Studerer du i Frankrike, er på utveksling, eller vil oppleve ”la vie française”, ikke nøl med å ta kontakt og bli med på våre arrangementer.  

Nedenfor finner du nåværende styre for 2017/2018 og en kort beskrivelse av hvilke oppgaver de forskjellige vervene i hovedsak tar seg av;  

For generelle henvendelser benytt

 frankrike@ansa.no

Landsleder

Sophie Kilaas

Sophie er ingeniør student i elektronikk og automasjon ved INSA de Toulouse.  

Som landsleder har hun hovedansvaret i styret, og holder oversikt over aktivitetene som arrangeres i Frankrike, og jobber tett med lokallagene. Sophie holder også kontakt med ANSA Sentralt på vegne av landsstyret.  

Kontakt henne gjerne på e-post;

 landsleder.frankrike@ansa.no

Nestleder

Linn Mjelstad

Linn er INSA de Toulouse automasjon og elektronikk ingeniør og har internship hos startupen Hitech One. Som nesteleder har Linn ansvar for å trå til der det trengs. Så langt har hun blant annen bygget nettsiden til karriereforumparis.no. 

Kontakt henne på e-mail;

 nestleder.frankrike@ansa.no

Økonomiansvarlig

Live Nerdrum

Live bor i Paris og studerer Economics and Psychology ved University of Paris I: Panthéon-Sorbonne.  

Som økonomiansvarlig tar Live seg av økonomien for ANSA Frankrike. Dette omhandler blant annet; budsjett, oversikt over innbetalinger for arrangement, og eventuelle søknader om støtte til diverse arrangementer på lokalt- og landsnivå. Med dette har Live hovedansvar for ANSA Frankrikes bank og betalinger av ulike slag.  

Kom gjerne med spørsmål, og ta kontakt med henne på email;

 okonomi.frankrike@ansa.no

Informasjonsansvarlig

Tale Tungesvik

Tale er på sitt første år på den integrerte ingeniør-masteren ved INSA de Toulouse.  

Som informasjonsansvarlig sørger Tale for at ANSA Frankrikes nettsider og sosiale medier alltid er oppdatert.  

Har du spørsmål om studielandet Frankrike, spesifikke skoler, muligheter, eller ANSA generelt kan du ta kontakte Tale på e-mail;

  info.frankrike@ansa.no

Redaktør

Catherine Vaugelade Berg

Catherine er student ved INSA de Toulouse. Sammen med Tale er hun på første året av den integrerte masteren innen ingeniørfag.  

Som redaktør har Catherine hovedansvaret for frANSA. Dette styret vil gi ut to utgaver, en på 17. Mai 2017 og en spesialutgave i forbindelse med The Game Changer, Karriereforum Paris 2017.  

Har du artikler du vil ha publisert i frANSA eller ønsker kopi av sommerens utgave, kontakt Catherine på e-post:

 redaktor.frankrike@ansa.no

Markedsansvarlig

Johan Nersnæs

Johan studerer International Management ved Toulouse Business School. Høsten 2017 er han på utveksling ved Lingnan Univeristy i Hong Kong. 

Som markedsansvarlig har Johan hovedansvar for å jobbe med sponsorer, annonsører og deltagere på ANSA Frankrikes arrangementer og presse.  

Har du spørsmål om annonsering eller lignende, kan du kontakte Johan på e-mail;

 marked.frankrike@ansa.no

Arrangementer i eller om Frankrike

Se flere arrangementer