Landsstyret består av: landsleder, nestleder, økonomiansvarlig, informasjonsansvarlig, redaktør og markedsansvarlig. Disse er ansvarlige for ANSA Frankrike for ett år av gangen og velges på landsmøtet som holdes årlig.

Kontaktinformasjon

Styret i Frankrike er en ambisiøs og livsglad gjeng, som ønsker å samle folk til hyggelig samvær, uforglemmelige opplevelser.  

Studerer du i Frankrike, er på utveksling, eller vil oppleve ”la vie française”, ikke nøl med å ta kontakt og bli med på våre arrangementer.  

Nedenfor finner du nåværende styre for 2019/2020 og en kort beskrivelse av hvilke oppgaver de forskjellige vervene i hovedsak tar seg av;  

For generelle henvendelser benytt

frankrike@ansa.no

Landsleder

Dina Dignæs Eikeland

Dina studerer kunsthistorie på andre året i Lyon, ved Université Lyon 2 Lumière. 

Som landsleder har hun hovedansvaret i styret, og holder oversikt over aktivitetene som arrangeres i Frankrike, og jobber tett med lokallagene. Dina holder også kontakt med ANSA Sentralt på vegne av landsstyret.  

Kontakt henne gjerne på e-post;

landsleder.frankrike@ansa.no

Nestleder og aktivitetsansvarlig

Henrik Arctander

Henrik studerer bachelorgrad i samfunnsfag på første året på Sciences Po i Reims

Som nestleder og aktivitetsansvarlig har Henrik ansvar for å trå til der det trengs, og spesielt ansvar for å fremme aktivitet blant lokallag og grupper med norske studenter uten lokallag.

Kontakt ham på e-mail;

nestleder.frankrike@ansa.no

Økonomiansvarlig

August Hjelle Petersen-Øverleir

August studerer medisin på tredje året i Montpellier ved Université de Montpellier. Tidligerer har han gått alle tre årene på fransk Lycée i Rouen.   

Som økonomiansvarlig tar August seg av økonomien for ANSA Frankrike. Dette omhandler blant annet; budsjett, oversikt over innbetalinger for arrangement, og eventuelle søknader om støtte til diverse arrangementer på lokalt- og landsnivå. Med dette har August hovedansvar for ANSA Frankrikes bank og betalinger av ulike slag.  

Kom gjerne med spørsmål, og ta kontakt med ham på email;

okonomi.frankrike@ansa.no

Informasjonsansvarlig

Randi Widjaja Melberg

Randi studerer andreåret på Sciences Po i Reims, der hun studerer samfunnsfag med fordypning i statsvitenskap og jus. Tidligere har hun studert årsstudium i fransk ved Université de Montpellier.

Som informasjonsansvarlig sørger Randi for at ANSA Frankrikes nettsider og sosiale medier alltid er oppdatert.  

Har du spørsmål om studielandet Frankrike, spesifikke skoler, muligheter, eller ANSA generelt kan du ta kontakte Randi på e-mail;

info.frankrike@ansa.no

Redaktør

Ivar Mekonnen Germiso Arnesen

Ivar studerer årsstudium i fransk med didaktikk ved Université de Caen Normandie i Caen.

Som redaktør har Ivar hovedansvaret for frANSA. frANSA publiseres to ganger i året, om våren/sommeren og om høsten/vinteren.

Har du artikler du vil ha publisert i frANSA eller ønsker kopi av sommerens utgave, kontakt Ivar på e-post:

redaktor.frankrike@ansa.no

Markedsansvarlig

Nils-Fredrik Solem

Nils-Fredrik er praktikant ved den norske ambassaden i Paris. Tidligere har han fullført en bachelorgrad i økonomi og administration ved Norges Handelshøyskole (NHH), og studert fransk og informasjonsvitenskap ved Universitetet i Bergen.

Som markedsansvarlig har Nils-Fredrik hovedansvar for å jobbe med sponsorer, annonsører og deltagere på ANSA Frankrikes arrangementer og press, spesielt for Karriereforum 2019.

Har du spørsmål om annonsering eller lignende, kan du kontakte Nils-Fredrik på e-mail;

marked.frankrike@ansa.no