ANSA er stolte av å presentere Kristin Skogen Lund, Torbjørn Røe Isaksen og Olav Kjørven som foredragsholdere på karrieredagen 2018.

Kristin Skogen Lund

Kristin Skogen Lund er administrerende direktør i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) og fremtidig konsernsjef i Schibsted Norge, der hun tidligere også har jobbet som kommersiell direktør. Skogen Lund har også bakgrunn som direktør i Aftenposten og konserndirektør i Telenor.  

Skogen Lund har selv erfaring fra å ha studert i både USA og Frankrike, og kjenner godt både utfordringer og fordeler knyttet til utenlandsstudier. Hun har selv gått veien fra å være utenlandsstudent til toppen av norsk næringsliv. Vi ser frem til å høre henne dele sine tanker om dagens og fremtidens muligheter for norske utenlandsstudenter. 

Torbjørn Røe Isaksen

Torbjørn Røe Isaken er næringsminister, og med det naturligvis en sentralt figur i det norske næringslivet både i dag og i fremtiden. Isaksen har vært næringsminister siden januar 2018. Kunnskapsfeltet og utenlandsstudenter er også noe som ligger Isaksen nært etter hans tid som kunnskapsminister fra 2013-2018. 

Isaksen har selv også vært på utveksling i USA, og har derfor gode forutsetninger for å se viktigheten av internasjonalisering både i videregående skole og høyere utdanning. Vi ser på Isaksen som en ekte "ANSA-venn" og gleder oss til å ta han i mot på årets karrieredag! 

Olav Kjørven

Olav Kjørven jobber som Chief Strategy Officer i Eat Foundation. Kjørven var statssekretær i utenriksdepartementet fra 2001-2005 og har siden jobbet med både FNs utviklingsprogram og UNICEF. I Eat jobber Kjørven som en del av lederteamet. 

Kjørven har mastergrad fra George Washington University i USA, og kjenner godt til studier i utlandet og hvilke foreler dette kan bringe videre i arbeidslivet. Vi ser frem til å høre hans tanker om fremtiden! 

 

Foto: NHO, Marte Garmann