ANSA er så heldig at vi får besøk av disse to kjente talerne på årets karrieredag den 19.desember i Oslo Kongressenter!

Tidligere foredragsholdere:

Øystein Olsen

Øystein Olsen har siden 1. januar 2011 vært Norges sentralbanksjef utnevnt for en åremålsperiode på seks år. Han ble statsråd i mai 2016 og gjenoppnevnt til sentralbanksjef og leder for Norges Banks hovedstyre for en ny åremålsperiode.   

Han har tidligere vært administrerende direktør i Statistisk Sentralbyrå, og har jobbet som seniorforsker i SSB og vært leder for Olje- og energigruppa.

Olsen er utdannet sosialøkonom fra Universitetet i Oslo. Han har også hatt forskningsopphold ved University of California, Berkely.

Olsen spilte i eliteserien i basktball for Eikeli basketballklubb i 1970-årene.

Elisabeth Grieg

Elisabeth Grieg er skipsreder og medeier i familiekonsernet Grieg Group i Bergen, samt administrerende direktør i Grieg International AS og styreleder i Grieg Shipping Group.

Hun har tidligere vært styremedlem i Statoil ASA, Hydro og StatoilHydro, og vært president i Norges Rederiforbund  fra 2008 til 2010.

Grieg har gjennom en årrekke vært styremedlem i SOS-Barnebyer, og er styremedlem i The Sahara Forest Project.

Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI og har studert ledelse ved San Francisco State University.

Grieg har i åpen debatt rettet sterk kritikk mot at norske bedrifter velger relativt få kvinner i toppstillinger. Hun ble tildelt YS' likestillingspris i 2015.

Øystein Kvalnes

Øystein Kvalnes er en norsk forfatter og filosof som har spesialisert seg på moralfilosofi.

Han er førstemanuesis ved Institutt for ledelse og organisasjon, Handelshøyskolen BI. I perioden 2000 til 2009 var han daglig leder for Humanistisk Akademi i Oslo. Siden 1999 har han holdt foredrag, seminarer og kurs for norske organisasjoner innen emner som etikk og verdier, kommunikasjon og ledelse. Kvalnes har en markant interesse for fotball, noe som også har avspeilet seg i hans yrkesutøvelse som filosof. Han utgav i 2006 boka "Se gorillaen! - etikk for arbeidslivet". I 2007 kom boka "Målvaktfilosof".

Stefan Hyttfors

 

 

 

 

 

 

Stefan Hyttfors er en av Nordens mest etterspurte foredragsholdere. Han er opptatt av om trender, fremtid, analyser av omverdenen, innovasjon og endring.

Stefan er provoserende og inspirerende med en humoristisk og energisk stil.  Han har bakgrunn som fotograf, journalist, PR-konsulent og entreprenør.

I tillegg er han grunnlegger av det digitale PR-firmaet Wenderfalck, som har vunnet en rekke priser for kreativitet og kundetilfredshet.

Bjørn K. Haugland

 

 

 

 

 

 

Bjørn K. Haugland skal røpe hvilke nye trender som vil endre næringslivet fundamentalt.

Han er konserndirektør for bærekraftig utvikling i DNV GL. Han har hatt ledende stillinger i alle DNV GL sine forretningsområder og har i dag et globalt ansvar for selskapets bærekraft-agenda.

Bjørn er styremedlem i StormGeo, NORNER, Germanischer Lloyd SE og Forum for Miljøteknologi.

Han er en  av initiativtakerne og styremedlem i SUSTAINIA, en global plattform for å løfte frem nye bærekraftige løsninger og teknologier.

Bjørn har bodd og arbeidet i Asia i mange år (Korea og Kina), og er utdannet sivilingeniør innen marin teknologi fra NTNU (1990).

Edgar Valdmanis

 

 

 

 

 

 

Edgar Valdmanis er businessblogger og en mye brukt foredragsholder innen nettverksbygging og LinkedIn spesielt. Våren 2014 ga han ut boken How to Network Better, som kom i norsk utgave "Bedre Nettverking på 1-2-3" på Hegnar Media i november i år. Han holder dessuten mange foredrag og kurs i presentasjonsteknikk.