På ANSAs karrieredag kan du som studerer i utlandet få muligheten til å treffe potensielle arbeidsgivere som er på jakt etter din internasjonale kompetanse. 

Tirsdag 19. desember arrangeres ANSAs karrieredag for 28. gang. Denne dagen kan du knytte kontakter med norsk næringsliv. Ta gjerne med CV-en og åpen søknad, og finn ut hvilke jobbmuligheter som venter deg etter studiene!

Meld deg på ved å trykke "skal" på Facebook-arrangementet.

Nasjonale og internasjonale bedrifter

ANSAs karrieredag gir deg sjansen til å møte attraktive bedrifter med kontorer både innenlands og utenlands. Som utenlandsstudent, og da særlig du som tar hele graden ute, er attraktiv for mange bedrifter. Studenter som har studert i utlandet har god språk- og kulturkompetanse i tillegg til høyere utdanning fra læresteder i utlandet. Dette er en kombinasjon som blir stadig mer etterspurt på det norske arbeidsmarkedet.

Bedrifter som kommer på ANSAs karrieredag

Flere nasjonale og internasjonale bedrifter og organisasjoner vil ta turen til ANSAs karrieredag for å møte deg som har erfaring fra utlandet.

Les mer om hvilke bedrifter som deltok på ANSAs karrieredag 2016.

Tid og sted

Dato: 19. desember 2017
Sted: Oslo Kongressenter (Folkets Hus), Youngstorget
Tid: 10.00 - 15.00

Meld deg på ved å trykke "skal" på Facebook-arrangementet.

Statsviter i konsulentbransjen

Sindre Kristensen Grødem er utdannet statsviter fra Tsjekkia. I dag jobber han som konsulent i BDO som han ble kjent med på ANSAs karrieredag

Facebook

For fortløpende informasjon om ANSAs aktiviteter og karrieredag finner du på vår Facebook-arrangementet.

Kontaktperson

Annette Skram Hansen
E-post: Annette.Skram.Hansen@ansa.no
Tlf.: 22 47 76 12

Foto: Solveig Bakken