Trainee Innlandet kommer på ANSAs karrieredag 19. desember. Møt dem på standen deres og få innblikk i hvordan et traineeprogram kan kick-starte din karriere!

Om Trainee innlandet

Bli trainee hos oss og få en unik stjernestart på karrieren! 

Gjennom Trainee Innlandet kan du få jobbe i opp til tre forskjellige traineebedrifter i løpet av to år. Du vil få en variert og nettverksbyggende arbeidserfaring, inkludert et spesialutviklet kompetanseprogram.

Vi tror at nøkkelen til å lykkes som trainee blant annet ligger i å skape kvalitetsrelasjoner til andre mennesker, slik at du øker din evne til å påvirke situasjoner i samhandling med andre. Gjennom traineeperioden vil du oppleve å bli utfordret på mellommenneskelige relasjoner og kommunikasjon.

Kompetanseprogrammet gjennomføres med full lønn, tilsvarer en 10 % stilling og har en verdi på 60 000,-. Formålet med programmet er å gi deg personlig utvikling, innsikt i egen og andres kommunikasjons- og samarbeidsstil, samt gjøre deg bedre rustet til å være en utfordrer og endringsagent. Du får en kompetanse som kan åpne dører og har stor nytteverdi i fremtidige lederstillinger.

www.traineeinnlandet.no

 

Foto: Solveig Bakken

Formålet med programmet er å gi deg personlig utvikling, innsikt i egen og andres kommunikasjons- og samarbeidsstil, samt gjøre deg bedre rustet til å være en utfordrer og endringsagent.