Revisjons- og rådgivningsselskapet Deloitte deltar på ANSA sin karrieredag i Oslo. Deloitte er et ledende revisjons- og rådgivningsmiljø i Norge som yter tjenester innen revisjon, konsulentvirksomhet, advokattjenester, samt Corporate Finance og transaksjonsrådgivning.

Om Deloitte

Vi er 1300 ansatte ved 20 kontorer i Norge og har oppdragsgivere innen alle deler av norsk næringsliv, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 200 000 medarbeidere i over 150 land.

Jobbmuligheter hos Deloitte

Vi søker nyutdannede som ønsker å jobbe innen et av våre kompetanseområder Business Technology eller Strategy &Operations avdelingen i Consulting, Risk Consulting, Financial Advisory eller Audit & Advisory. Som ansatt i Deloitte vil du komme til et ledende læringsmiljø, der du sammen med dyktige og erfarne kollegaer løser problemstillinger i samarbeid med kunden.

Egenskaper Deloitte ser etter hos jobbsøkere

Vi ser etter deg som har det lille ekstra. Vi søker mennesker med engasjement, integritet og ambisjoner om å være blant de beste i sitt fagområde. Vi ser etter deg som har gode resultater, som liker å jobbe i team, har høy integritet og mye empati. Deg som er klar for å gripe mulighetene vi har å tilby, og ønsker å starte karrieren i en bedrift som år etter år blir kåret til ett av de beste stedene å starte karrieren.  

Vi ser etter deg som vil jobbe i Deloitte. Er du klar for å bli med på laget?

Kontaktperson

Marte Vikan, mvikan@deloitte.no

Nettside

Les mer om Deloitte

 

Foto: Solveig Bakken