Revisjons- og rådgivningsselskapet Deloitte deltar på ANSA sin karrieredag i Oslo. Deloitte er et ledende revisjons- og rådgivningsmiljø i Norge som yter tjenester innen revisjon, konsulentvirksomhet, advokattjenester, samt Corporate Finance og transaksjonsrådgivning.

Om Deloitte

Deloitte er en av verdens største leverandører av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester

Vi er 1380 ansatte ved 21 kontorer i Norge og har oppdragsgivere innen alle deler av norsk næringsliv, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 264 000 medarbeidere i over 150 land.

Jobbmuligheter hos Deloitte

Vi søker nyutdannede som ønsker å jobbe innen et av våre kompetanseområder; Audit & Assurance, Business Process Solutions, Consulting (Technology, Strategy & Operations, Human Capital), Risk Advisory, Financial Advisory, eller Deloitte Advokatfirma. Som ansatt i Deloitte vil du komme til et ledende læringsmiljø, der du sammen med dyktige og erfarne kollegaer løser problemstillinger i samarbeid med kunden.

Egenskaper Deloitte ser etter hos jobbsøkere

Vi ser etter deg som har det lille ekstra. Vi søker mennesker med engasjement, integritet og ambisjoner om å være blant de beste i sitt fagområde. Vi ser etter deg som har gode resultater, som liker å jobbe i team, har høy integritet og mye empati. Deg som er klar for å gripe mulighetene vi har å tilby, og ønsker å starte karrieren i en bedrift som år etter år blir kåret til ett av de beste stedene å starte karrieren.  

Vi ser etter deg som vil jobbe i Deloitte. Er du klar for å bli med på laget?

Kontaktperson

Aud Elin Omholt aomholt@deloitte.no

Nettside

Les mer om Deloitte

 

Foto: Solveig Bakken