Verdens største private utdanningsorganisasjonen  EF Education First deltar på ANSA sin karrieredag i Oslo. EF Education First tilbyr internasjonale karrieremuligheter innen salg og markedsføring, samt traineeprogram ved et av hovedkontorene.

EF Education First ble grunnlagt i 1965, og er i dag verdens største private utdanningsorganisasjon, med 15 ulike produktgrupper innen språklæring for alle aldre, kulturell utveksling og akademiske programmer.

EFs misjon er Opening the World Through Education, og gjennom de siste 50 årene har vi hjulpet over 15 millioner studenter med å lære et nytt språk, utforske verden eller å oppnå en akademisk grad. I dag har EF over 500 kontorer og skoler i over 50 land og har ansatt nesten 50.000 mennesker over hele verden.

Jobbmuligheter hos EF

  • Fast
  • Trainee

En karriere hos EF Education First gir deg muligheten til å jobbe for en global organisasjon som har engasjementet og energien til en liten bedrift. Vi ser etter ambisiøse, kreative,strategiske, energiske mennesker som har en entrepenør i magen. Drives du av resultater, å jobbe i et godt arbeidsmiljø og gode internasjonale karrieremuligheter er EF definitivt stedet for deg!

Les om karrieremulighetene hos EF her.

Jobbmuligheter ved EF sitt kontor i Oslo

EF Education er i stadig vekst og på vårt kontor i Oslo ser vi alltid etter nye talenter. Har du en pasjon for salg og markedsføring, har en ambisjon om å gjøre en internasjonal karriere, trives i et ungt, dynamisk og internasjonalt arbeidsmiljø, er villig til å «go the extra mile» for å nå dine mål? Da kan du være en av våre nye medarbeidere. Vi ser etter nye Salgs-og markedskoordinatorer og Produktsjefer til vårt voksende team i Oslo.

Kontakt Country Manager for EF Education First i Oslo, Lena Sjøttem for mer informasjon: lena.sjottem@ef.com

EF 360 trainee program

Traineeprogrammet er for nyutdannede som talent og visjoner. Jobben som 360 er like mye et oppdrag som en jobb. Du vil assistere en av EFs Product Presidents på et av våre hovedkontor i London, Zürich, Lucerne, Shangai eller Boston, som også vil være din mentor og leder. Etter endt program vil du sitte igjen med kunnskaper om alle sider ved EFs entrepeneurielle bedriftskultur og du vil ha gode muligheter for internasjonal ansettelse.

Les mer om EF 360

 

Foto: Solveig Bakken