Norges ledende bank - DNB, deltar på ANSA sin karrieredag i Oslo. DNB er hele Norges bank og en global aktør innen shipping, offshore, energi og havbruk. Har du lyst til å gjøre Norges ledende bank enda bedre? Har du lyst til å lære av de beste? Bra! Vi har mange muligheter for deg som student.

DNB er Norges største og et av Nordens ledende finanskonsern - men vi er mer enn bare en bank.

Bank- og finansbransjen er i stor endring og kundenes adferd i konstant utvikling. Derfor har DNB fullt fokus på digitalisering og forretningsutvikling. Vi skal være først med innovative løsninger i den nye digitale bankvirkeligheten og har ambisjoner om å bli et av Europas ledende teknologiselskaper. For å få til dette trenger vi "digital natives" på laget!

Hos oss finnes utallige muligheter, og vi tror det er derfor vi gjennom flere år er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver blant økonomistudenter. Nå er vi også i toppen blant teknologistudenter. Dette motiverer oss til å bli enda bedre, samtidig som det gjør oss bevisst vårt ansvar og samfunnsrolle.

EGENSKAPER DNB SER ETTER I POTENSIELLE MEDARBEIDERE

Uten endring i dag er vi ikke ledende i morgen. Derfor trenger vi nye mennesker, med nye tanker og ideer. Brenner du for teknologi og har et ønske om å skape det neste som gjør livet til kundene litt enklere? Er du nysgjerrig, våger å utfordre, men også klok nok til å lytte? Har du lyst til å gjøre en forskjell fra dag én? Da kan det være deg vi ser etter.

For studenter og nyutdannede tilbyr vi en rekke spennende utviklingsmuligheter i kompetente fagmiljøer:

  • Graduateprogram
  • Internship
  • Deltidsjobber
  • Oppgavesamarbeid
  • Sommerjobber

For mer informasjon, send kodeord DNBJOBB til 2242

KONTAKTPERSON

Glenn Menkin
glenn.menkin@dnb.no

WEBSIDE
www.dnb.no

SØKNAD SENDES TIL
www.dnb.no/jobb

SØKNADSFRISTER

Frist Graduateprogram: 24. september 2017
Frist Summer Internship: 24. september 2017
Frist sommerjobb: 1. mars 2018