Capgemini Consulting deltar på ANSAs karrieredag i Oslo. Capgemini Consulting er management consulting-delen av Capgemini-gruppen. Selskapet bistår ledende aktører innen utvalgte bransjer med planlegging og implementering av strategier og store endringsprosjekter.

Om Capgemini Consulting

Capgemini Consulting er et ledende, globalt konsulentselskap med ca. 4000 ansatte. Vi bistår ledende aktører innen utvalgte bransjer med planlegging og implementering av strategier og store endringsprosjekter.

Som del av et internasjonalt selskap trekker vi også på kunnskap og erfaring fra vårt globale nettverk for å sikre at vi leverer løsninger som gir varige resultater for våre kunder.

I Norge er vi i dag ca. 100 ansatte. Vi opplever sterk vekst innenfor våre virksomhetsområder, noe som medfører at vi er på konstant søken etter talenter rett fra skolen eller med relevant arbeidserfaring.

Kompetanse er vårt kjerneprodukt, og utvikling av våre medarbeidere er en av våre viktigste oppgaver. Alle våre ansatte får tilpasset trening, oppfølging og hyppige tilbakemeldinger fra en personlig mentor. I tillegg ønsker vi å tilpasse arbeidsoppgaver til hver enkeltes profil og interesser, for å sikre personlig og faglig vekst.

Vi tilbyr både fast stilling og summer internship, i tillegg til at vi årlig inviterer utvalgte studenter til å delta på vår Management Consulting Workshop i Paris.   

Hvordan søke jobb hos oss?

For nyutdannede tilbyr vi stillinger i vårt graduate program, Business Analysis Group (BAG). Søknadsfrist for fast stilling til BAG med oppstart august 2018 er 20. desember kl. 23:59 2017. Søk via vår hjemmeside.

Solide akademiske resultater

  • Analytiske evner
  • Internasjonal erfaring
  • God forretningsforståelse
  • Motivasjon og engasjement
  • Gode kommunikasjons- og formidlingsevner
  • Gode samarbeidsevner
  • En løsningsorientert innstilling

Kontaktperson

Kanutte Røstad
ccnorway.no@capgemini.com

Karriereside

Følg med på våre hjemmesider, og ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om dine karrieremuligheter hos oss.

Les mer om BAG
Facebook                        
Capgemini-consulting

 

Foto: Solveig Bakken