Revisjons- og rådgivningsselskapet BDO deltar på ANSA sin karrieredag i Oslo. BDO er et av landets største og ledende kompetansehus innen revisjon og rådgivning. Selskapet tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor revisjon, skatt og avgift, rådgivning og regnskap. Deres medarbeidere er økonomer, samfunnsvitere, revisorer og advokater med sterk faglig tyngde og stor breddekunnskap. 

BDO har over 1350 ansatte spredt utover kontorer i hele landet, og internasjonalt er de tilstede i 152 land og teller 60 000 ansatte. BDO samarbeider tett med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder med spesielle rådgivningsbehov.

Jobbmuligheter hos BDO

Vi kan tilby nyutdannede fulltidsjobb innen tre av våre forretningsområder; Revisjon, Rådgivning og BDO Regnskap i et høyt faglig kompetansemiljø.

Vi tilbyr også et eget traineeprogram som gir spesielle utviklingsmuligheter for de som ønsker en ekstra utfordring. Traineeprogrammet går over en periode på to år, hvor du jobber på tvers av våre forretnings- og tjenesteområder, fagmiljøer og får være med på prioriterte, strategiske prosjekter.

Egenskaper BDO ser etter hos jobbsøkere

Vi er i vekst og ser etter deg som har høy faglig og personlig kompetanse, engasjement og motivasjon til å satse på en karriere hos oss. Vi ønsker å sikre og skape verdier for våre kunder og trenger derfor personer som har viljen og evnen til å se hva som ligger bak tallene. Vi søker etter deg som vil utfordre og gi det lille ekstra som kreves for å skape gode løsninger og de beste kundeopplevelsene.

           

Vi ansetter studenter med bachelor- eller mastergrad innen økonomisk fagretning eller andre relevante fagområder. Hvis du har et brennende ønske om å lykkes, liker mennesker minst like godt som tall, har glimt i øyet, forstår viktigheten av å bidra til et godt arbeidsmiljø og har gode relasjons- og kommunikasjonsegenskaper, kan du være den rette for oss!

Kontaktperson

Kontaktperson: Ann-Kristin Thømt

Telefon: +47 95 77 46 41

E-post: ann-kristin.thomt@bdo.no

Webside

www.bdo.no/karriere

 

Foto: Solveig Bakken