ANSA er organisasjonen for norske utenlandsstudenter. I løpet av 2018 hadde vi hele 15 000 medlemmer.

Norske utenlandsstudenter er attraktive studenter det kan være vanskelig å nå ut til via andre kanaler enn ANSAs karrieredager.

Disse studentene er arbeidssøkere med god språk- og kulturkompetanse i tillegg til høyere utdanning fra læresteder i utlandet – en stadig mer etterspurt kombinasjon på det norske arbeidsmarkedet.

Oversikt over ANSAs karrieredager i 2019

 

 

ANSA karrieredag Frankrike 25-27. oktober

Karriereforum Paris 25-27. oktober

I anledning Karrieforum Paris 2019 inviterer vi i ANSA Frankrike til en innholdsrik helg 25. til 27. oktober, der bedrifter får muligheten til å møte dyktige utenlandsstudenter.

I Frankrike studerer flere hundre nordmenn alt fra ingeniør til statsvitenskap på prestisjetunge grandes écoles som INSA Toulouse og Sciences Po Paris, samt studier som medisin, økonomi og kunsthistorie ved landets beste universiter. 

Deltakeravgift: kr 10 000 for stand og bedriftspresentasjon

 

ANSA karrieredag Tyskland 16. november

ANSA karrieredag Berlin 16. november

ANSA Tyskland inviterer til Karriereforumet Facing Forward Berlin.

Her får bedrifter presentere seg og rekruttere norske, engasjerte og ambisiøse utenlandsstudenter til internship, trainee og graduate stillinger🎓

ANSA Tyskland har arrangert forumet siden starten av 2018. Etter stor suksess, kan vi love en lærerik og sosial helg i Berlin hvor du får muligheten til å bli kjent med  studenter fra ANSA Tyskland og andre ANSA-land som studerer alt fra økonomi til realfag.

 

Deltakeravgift: kr 5 000 for stand og bedriftspresentasjon

 

 

ANSA karrieredag UK 9. november

ANSA karrieredag London 9. november

Karrieredagen er et årlig arrangement hvor bedrifter får muligheten til å presentere seg for opp mot 150 norske studenter som studerer i Storbritannia.

Dette er en unik sjanse til å appellere direkte til ambisiøse og målbevisste studenter med internasjonal erfaring, og dermed være først ute med å rekruttere talenter til internships, trainee- og graduate-stillinger. 

Dagen vil bli innledet med bedriftspresentasjoner. Hver bedrift får 20 minutter til å presentere seg og snakke om aktuelle saker og rekruttering for sin respektive bedrift. Etter presentasjonene åpner stand-området hvor bedriftene får sjansen til å bli bedre kjent med studentene og vice versa. Her vil det også være mulig å holde workshops innenfor alt fra CV-skriving og intervju til søknadsprosesser. 

 

Deltakeravgift: kr 12 500 for stand og bedriftspresentasjon

 

ANSA karrieredag Oslo 19. desember

ANSA karrieredag Oslo 19. desember

Dette er en gyllen mulighet for deres bedrift til å komme i kontakt med ambisiøse studenter med bakgrunn fra prestisjefylte læresteder i over 90 land.

Velkommen til Norges mest innovative karrieredag med ANSA!

Vil din bedrift treffe de heteste kandidatene til morgendagens arbeidsliv online? Delta på ANSA online karrieredag 19.desember og kom i kontakt med dyktige studenter - hvor som helst i verden!  

Delta med virtuelle stands hvor studentene kan se filmer, laste ned brosjyrer og chatte live med ansatte. Det blir også et virtuelt auditorium hvor vi tilbyr et fullspekket program med både bedriftspresentasjoner og innlegg fra fremtredende talere innen norsk næringsliv.

Våre medlemmer er engasjerte, tilpasningsdyktige og språkkyndige studenter med høyere utdanning fra prestisjetunge læresteder verden over.

Online karrieredag er miljøvennlig og tidsbesparende - for både bedriftene og studentene. Bli med ANSA på fremtidens karrieredag!

Tid: 19.desember 2019

Sted: Online – det anbefales at bedriften sitter på eget kontor  

Priser Utstillerplass

  • Standard utstiller Kr 20 000 eks. mva. Utstiller lager egen utstillerplass
  • Premium Kr 35 000 eks. mva. Tilpasset utstillerplass – vi tilpasser eksisterende utstillerplasser med farger og designelementer etter utstillers ønsker og innenfor rammene av eventuelle tekniske begrensinger
  • Design tjenester. Tilpassing avatar/timepris Kr 990 eks. mva.
  • Bedriftspresentasjoner (arbeidsgiver står selv for produksjon av video):
    • Kort bedriftspresentasjon: 5 minutter Kr 7 500 eks. mva.
    • Lang bedriftspresentasjon: 30 minutter med publikum spørsmål og svar Kr 14 000 eks. mva.
Vi ønsker: