Hold av 25. juni 2019! ANSA Karrieredag i Oslo er en unik arena hvor bedrifter og utenlandsstudenter møtes. Karrieredagen er for alle som studerer eller har studert i utlandet. Knytt verdifulle bånd med næringslivet, og forbered deg på arbeidslivet gjennom foredrag, bedriftspresentasjoner og CV- og søknadsveiledning.

For bedrifter

ANSAs karrieredag gir bedrifter sjansen til å møte en attraktiv gruppe studenter som de ikke møter på andre karrieredager.

Utlandsstudentene, og da særlig de som tar hele graden ute, er studenter det kan være vanskelig å nå ut til via andre kanaler. Disse studentene er arbeidssøkere med god språk- og kulturkompetanse i tillegg til høyere utdanning fra læresteder i utlandet.

Dette er en kombinasjon som blir stadig mer etterspurt på det norske arbeidsmarkedet. Les mer

 

For studenter

På ANSAs karrieredag kan du som studerer i utlandet få muligheten til å treffe potensielle arbeidsgivere som er på jakt etter din internasjonale kompetanse. Studenter med utenlandserfaring er attraktive kandidater for mange bedrifter. Ta gjerne med CV’en og åpen søknad, og kanskje finner du drømmejobben din!  

Arrangementet koster 60 kroner for ikke-medlemmer. Betal via Vipps 520705 - merkes Karrieredagen 2018, eller meld deg inn i ANSA her.

Tid og sted

Dato: 25. juni 2019
Tid: 10:00 -15:00
Sted: Kommer

Kontaktperson

Annette Skram Hansen, salgs- og markedsleder
E-post: Annette.Skram.Hansen@ansa.no
Tlf.: 22 47 76 12