Hold av 20. desember 2018! ANSA Karrieredag er en unik arena hvor bedrifter og utenlandsstudenter møtes. Karrieredagen er for alle som studerer eller har studert i utlandet.

Bedrifter får treffe norske studenter med solid erfaring og kunnskap fra utlandet, og du som student kan knytte kontakter med attraktive bedrifter med nasjonale og internasjonale kontorer. Fjorårets karrieredag ble arrangert med stor suksess.

For bedrifter

ANSAs karrieredag gir bedrifter sjansen til å møte en attraktiv gruppe studenter som de ikke møter på andre karrieredager. Utlandsstudentene, og da særlig de som tar hele graden ute, er attraktive studenter det kan være vanskelig å nå ut til via andre kanaler. Disse studentene er arbeidssøkere med god språk- og kulturkompetanse i tillegg til høyere utdanning fra læresteder i utlandet. Dette er en kombinasjon som blir stadig mer etterspurt på det norske arbeidsmarkedet. Les mer

Påmelding for bedrifter

Meld på din bedrift til ANSAs karrieredag

Vil du vite mer?

Ønsker du som bedrift mer informasjon om ANSAs karrieredag, kan du ta kontakt med næringslivskontakt Annette Skram Hansen, tlf: 22 47 76 12.

For studenter

På ANSAs karrieredag kan du som studerer i utlandet få muligheten til å treffe potensielle arbeidsgivere som er på jakt etter din internasjonale kompetanse. Studenter med utenlandserfaring er attraktive kandidater for mange bedrifter. Ta gjerne med CV-en og åpen søknad, og finn ut hvilke jobbmuligheter som venter deg etter studiene! 

Arrangementet koster 60 kroner for ikke-medlemmer. Betal via Vipps 520705 - merkes Karrieredagen 2018, eller meld deg inn i ANSA her.

Tid og sted

Dato: 20. desember 2018
Sted: Felix konferansesenter, Aker Brygge, Oslo. 

Program

Blant talerne til årets karrieredag møter du: 

  • Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i NHO og fremtidig konsernsjef i Schibsted Norge
  • Torbjørn Røe Isaksen, næringsminister
  • Olav Kjørven, Chief Strategy Officer i Eat Foundation

Detaljert program: TBA 

Kontaktperson

Annette Skram Hansen, salgs- og markedsleder
E-post: Annette.Skram.Hansen@ansa.no
Tlf.: 22 47 76 12