Hold av 20. desember 2018! ANSA Karrieredag er en unik arena hvor bedrifter og utenlandsstudenter møtes. Karrieredagen er for alle som studerer eller har studert i utlandet.

Bedrifter får treffe norske studenter med solid erfaring og kunnskap fra utlandet, og du som student kan knytte kontakter med attraktive bedrifter med nasjonale og internasjonale kontorer. Fjorårets karrieredag ble arrangert med stor suksess.

For bedrifter

ANSAs karrieredag gir bedrifter sjansen til å møte en attraktiv gruppe studenter som de ikke møter på andre karrieredager. Utlandsstudentene, og da særlig de som tar hele graden ute, er attraktive studenter det kan være vanskelig å nå ut til via andre kanaler. Disse studentene er arbeidssøkere med god språk- og kulturkompetanse i tillegg til høyere utdanning fra læresteder i utlandet. Dette er en kombinasjon som blir stadig mer etterspurt på det norske arbeidsmarkedet. Les mer

Påmelding for bedrifter

Meld på din bedrift til ANSAs karrieredag

Vil du vite mer?

Ønsker du som bedrift mer informasjon om ANSAs karrieredag, kan du ta kontakt med næringslivskontakt Annette Skram Hansen, tlf: 22 47 76 12.

For studenter

På ANSAs karrieredag kan du som studerer i utlandet få muligheten til å treffe potensielle arbeidsgivere som er på jakt etter din internasjonale kompetanse. Studenter med utenlandserfaring er attraktive kandidater for mange bedrifter. Ta gjerne med CV-en og åpen søknad, og finn ut hvilke jobbmuligheter som venter deg etter studiene! 

Arrangementet koster 60 kroner for ikke-medlemmer. Betal via Vipps 520705 - merkes Karrieredagen 2018, eller meld deg inn i ANSA her.

Tid og sted

Dato: 20. desember 2018 
Tid: 09:30-16:00
Sted: Felix konferansesenter, Aker Brygge, Oslo. 

Program

09:30 Oppmøte for studenter; lett servering og mingling
09:55 President i ANSA, Hanna Flood, ønsker velkommen
10:00 Åpningstale ved næringsminister Torbjørn Røe Isaksen  
10:30 CEO i NHO og snart CEO i Schibsted, Kristin Skogen Lund
11:00 Chief Strategic Officer i Eat, Olav Kjørven

11:30 – 12:00 Gratis lunsj
12:00 – 15:00 Karrierestands
13:00 – 16:00 ANSA Medisin sin fagdag: CV- og søknadskurs med Yngre Legers Forening, innlegg fra kirurg og tidligere utenlandsstudent, Øystein Rognerud, og innlegg fra Leger Uten Grenser   

15:00 – 16:00 Fagdag 2018: Klimaforandringer i regi av ANSA Fag og Karriere

 

PS. Ta også turen innom åpningen av ANSAs kunstutstilling for norske utenlandsstudenter, Juvenarte, på Fineart kl. 16 samme dag. Det blir musikalsk innslag ved Bjørn Olav Edvardsen!

Kontaktperson

Annette Skram Hansen, salgs- og markedsleder
E-post: Annette.Skram.Hansen@ansa.no
Tlf.: 22 47 76 12