Klikk her for å melde deg inn i ANSA!Closing icon
  • banner image

Våre mentorer

Våre mentorer har bred og spennende erfaring innen en rekke bransjer. For vårkullet 2018 stiller Geir Faremo, Jon Stenslet, Erik Falk Hansen, Iselin Hebbert Haukaas, Hans Holter Sørensen, Truls Birkeland og Anne Catrine Sakseide innen ulike fagområder.

Ledelse

Geir Faremo har vært mentor i ANSA Alumni siden august 2013. Med en master i Management fra BI, samt bred erfaring innen ledelse som CIO i Uloba og seksjonssjef i UDI og Statkraft, er Geir godt skodd for å være mentor innen gruppen Ledelse. I tillegg til studiene fra BI, har Geir en bachelorgrad i Computer Science fra Seattle University og jobber i dag som Head of Development i eSmart Systems med fagområder som maskinlæring og kunstig intelligens.

Ingeniør

Jon Stenslet har lang erfaring innen teknologi og produktutvikling som prosjektleder i Cisco og Tandberg. Han jobber i dag som prosjektleder i Ruter med innføring av elektriske busser og fornybar energi. Jon har vært mentor i Ansa Alumni siden 2014, og har en mastergrad i Mechanical Engineering fra Technische Universität Ilmenau i Tyskland og en bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Høyskolen i Bergen.

Employer branding og rekruttering

Erik Falk Hansen er en av våre nye mentorer og skal veilede gruppen Employer branding & Rekruttering. Etter å ha fullført en bachelor i International Business ved Salford University i Manchester, har Erik opparbeidet seg 16 års erfaring innen rekruttering, strategi og bedriftsutvikling. I dag jobber han som partner i OG-S i Norge innen omstilling og rekruttering. Erik har fra tidligere erfaring som hodejeger og direktør i et stort internasjonalt selskap i Storbritannia.

Internasjonal politikk og utvikling

Iselin Hebbert Haukaas jobber som rådgiver i Utenriksdepartementet, og har ni års erfaring med diplomati, spesielt innenfor fred og sikkerhetspolitikk. Hun har siden august 2016 jobbet med Syria i UD i Oslo, og vært stasjonert ved ambassaden i Kabul og den norske FN-delegasjonen i New York. Før Iselin begynte i UD, arbeidet hun for Røde Kors i Kenya, Misjonsalliansen i Ecuador samt for FN og OSSE i Afghanistan. Hun har vært praktikant ved den norske ambassaden i Washington D.C., ved FNs Irak-team i New York og for tenketanken Center for American Progress. Hun har Bachelorgrad i Statsvitenskap fra London School of Economics og en Mastergrad i Internasjonal Politikk fra Georgetown University.

Internasjonal business

Hans Holter Sørensen er i dag partner og daglig leder i Taplow Consulting Norge. Han har selv vært president i ANSA og har senere engasjert seg i Alumni-nettverket. Han er utdannet siviløkonom, og har blant annet studert ved University of Massachusetts Amherst. Hans har erfaring både fra privat og offentlig sektor, og da særlig innen rekruttering, markedsføring, ledelse og økonomi.  

Kapital og finans

Truls Birkeland jobber som ansvarlig for forretningsområdet Financial Institutions Group i Nordea Norge. Han er i tillegg med i nordisk ledergruppe i Nordea for storkundeområdet Corporate and Investment Banking, som omfatter bankens kunder i finansiell sektor, samt produkter og tjenester. Truls har bransjeerfaring blant annet fra råvareindustrien, næringseiendom, regulatorisk tilsyn og aksjemarked, og har selv erfart flere jobbskifter - både som følge av headhunting og jakten etter nye muligheter, men også som følge av nedbemanning. Truls har studert Business Management ved Universitetet i Newcastle og har tre års erfaring fra Forsvaret. Han har vært landsleder i ANSA UK og president i ANSA Sentralt, i tillegg til å ta diverse executive-programmer i regi av London Business School og University of Columbia, samt interne Nordea-programmer innen Coaching og lederutvikling. Truls har jobbet i Nordea siden 2010, hvor han fram til høsten 2016 var leder for Nordea UK.

Psykologi

Anne Catrine Sakseide er en av våre nye mentorer med bred erfaring innen arbeids- og organisasjonspsykologi. Hun jobber i dag som bedriftsrådgiver for NAV hvor hun holder foredrag og workshops om HR-relaterte temaer som blant annet endringsledelse, organisasjonskultur, kommunikasjon og personalhåndtering. Anne Catrine har en Mastergrad i Organisasjonspsykologi fra University of Maryland Baltimore County og en Bachelorgrad i Psykologi fra Old Dominion University i Virginia, samt flere års erfaring innen HR, markedsstrategi, rekrutteringsprosesser og HMS.

 

SØK OM PLASS PÅ MENTORPROGRAMMET

 

ANSA Alumnis Mentorprogram har opptak én gang i året. Søknadsfristen går ut 2. mai 2018, og første møte holdes på ANSAs kontor i Oslo 21. juni. Søknad og CV sendes på mail til Ansa Alumni. Hvordan du søker, finner du ut her.