Mentorprogrammet

Mentorprogrammet i regi av ANSA Alumni er en unik mulighet for å få karriereveiledning og oppfølging av en erfaren og kompetent mentor. Meld deg på innen 15. oktober og få en kick-start på karrieren din!

Publisert: 13.11.2015 - Oppdatert: 08.09.2017

Mentorprogrammet er et tilbud for alle ANSA-medlemmer - enten du er i ferd med å avslutte studiene og har mindre enn ett år igjen, eller som så vidt har kommet i gang med karrieren og har arbeidet i opptil to år.

I mentorprogrammet vil du bli satt sammen med en gruppe med fire til seks motiverte personer som er i en lignende situasjon som deg selv. Gruppene vil bli satt sammen på bakgrunn av like interesser, og mentorene vil være en ressurssterk fagperson innen feltet med lengre erfaring fra yrkeslivet.

Målet er å tilby deg en arena for å diskutere faglige, karrieremessige og personlige temaer, få innspill fra en erfaren mentor, og å møte nye interessante personer. En unik mulighet for deg som er eller har vært utenlandsstudent!

Tidspunkt for samlinger og hvordan disse blir gjennomført vil bli planlagt i samråd med mentor og resten av mentorgruppen i etterkant av søknadsfristen. Erfaringsmessig foregår flere av samlingene via Skype da ikke alle holder til i samme by.

Mer informasjon om årets mentorer og hvilke grupper som tilbys i denne runden er rett rundt hjørnet. 

INTERESSERT?

Søk om plass på mentorprogrammet her!

CV sendes på epost til alumni@ansa.no innen 15. oktober 2017 for at vi skal kunne behandle søknaden. 

SPØRSMÅL?

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på email: alumni@ansa.no.