Ved å melde deg inn i ANSA Alumni blir du en del av et voksende nettverk av tidligere utenladsstudenter. Du vil møte likesinnede ved å delta på våre arrangementer og samtidig ha mulighet til å bygge et verdifullt nettverk av kontakter i næringslivet.

ANSA Alumni fremmer verdien utenlandsstudenter gir til det norske næringslivet og tilbyr en platform for å skape nettverk. Vi er et utvalg for alle som har studert minst ett semester i utlandet, enten du nylig avsluttet utenlandsstudiene eller har vært hjemme i mange år.

ANSA Alumni er stadig under utvikling, og vi har mange spennende prosjekter på gang. Å være medlem i ANSA Alumni er gratis.

ANSA Alumni - gratis!

Ved å melde deg inn i ANSA Alumni blir du en del av et voksende nettverk av tidligere utenladsstudenter. Du vil møte likesinnede ved å delta på våre arrangementer og samtidig ha mulighet til å bygge et verdifullt nettverk av kontakter i næringslivet.

Medlemsfordeler 

Faglige og sosiale arrangementer

ANSA Alumni sine medlemmer blir invitert til spennende, innholdsrike og verdifulle nettverksmøter i form av sosiale og faglige arrangement.

Blandt de sosiale arrangementene vi har arrangert finner du After Work, julebord, skidag, vinsmaking, sommerfest og Tertulia. 

Blandt de faglige arrangementene vi har arrangert finner du pitche-workshop og en rekke foredrag, blant annet av Trygve Hegnar og Johan H. Andresen.  

ANSA Alumni over hele landet

Fordelsprogrammet er en viktig del av arbeidet med å gjøre ANSA Alumni-medlemskapet attraktivt også for dem som bor utenfor Oslo, og som av den grunn ikke har anledning til å delta på våre arrangementer i hovedstaden. Med tiden håper vi at fordelsprogrammet skal øke medlemstallene i andre byer og tettsteder til et nivå hvor det vil være aktuellt å skape lokalavdelinger med egne sammenkomster.

Hold deg oppdatert på Facebook

På vår Facebookside kan du holde deg oppdatert på det som skjer av aktiviteter i ANSA Alumni.

Arrangementer

Se flere arrangementer