Er du utenlandsstudent får du gunstig studentforsikring gjennom ANSA. Du får også muligheten til å delta på arrangementer verden over, benytte deg av vår sosialveiledertjeneste, samt vår online psykologtjeneste. Vi tilbyr en rekke dobbeltmedlemskap, i tillegg til rabatterte aviser, Clue ordbok og nyhetsbrev med relevante jobb- og studietips. Som medlem har du også tilgang til en karrieretjeneste som kan hjelpe deg med overgangen tilbake til Norge og arbeidslivet etter ferdig utdanning i utlandet.

Hva koster det å være medlem i ANSA?

 

12 mnd: 430 kr.

6 mnd: 290 kr.

 

 button_meld-deg-inn.png

 

Er du allerede medlem i ANSA, kan du fornye ditt ANSA-medlemskap.

Ferdig med utenlandsstudiene? Bli medlem i ANSA Alumni!

 

Du kan bli medlem av ANSA hvis du:

  • Studerer ved et utenlandsk lærested
  • Er på feltarbeid i forbindelse med studier i Norge
  • Har ubetalt (praktikantlønn) / studierelevant arbeidspraksis i utlandet
  • Reiser på utveksling på videregående skole

Vitenskapelige og administrativt ansatte i norsk universitets- og høyskolesektor kan også være medlem av ANSA i forbindelse med arbeidsrelaterte utenlandsopphold.

 

Spørsmål om medlemskap i ANSA?

Ta kontakt med Medlemsservice.


Foto: Dean Drobot / shutterstock

ANSAs medlemsgoder:

 

ANSA Studentforsikring

ANSA Studentforsikring

Som ANSA-medlem har du muligheten å kjøpe ANSA Studentforsikring - en komplett studentforsikring for deg som studerer i utlandet. Med ANSA Studentforsikring får du blant annet innboforsikring i studielandet, sykeforsikring og 60 dagers reiseforsikring utenfor studielandet til en studentvennlig pris.

Bestill ANSA studentforsikring.

Det er ingen begrensing på kjøp av forsikring etter utreise fra Norge.

Helse og beredskap

Helse og beredskap

Sosialveiledning

Vår sosialveileder er tilgjengelig dersom du skulle oppleve små eller store utfordringer i utlandet – enten de er relatert til psykisk/fysisk helse, trygderettigheter, Lånekassen, bolig/utleier e.l. Ta kontakt enten på mail eller telefon, så vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg i riktig retning. ANSA er der for deg under hele studietiden.

Online psykologtjeneste

ANSA har inngått et samarbeid med en profesjonell online psykologtjeneste (Lifekeys), hvor du kan snakke med en autorisert psykolog over video. Kort ventetid, ingen reising, og psykologer som er tilgjengelig uavhengig av hvor du befinner deg i verden. Slik håper vi at terskelen for å oppsøke hjelp kan senkes. Bestill tid til det tidspunktet som passer best for deg, og gjennomfør samtalen fra hvor du selv måtte ønske. ANSA tilbyr nå i samarbeid med Lifekeys et tilbud hvor du kan få noen samtaler med psykolog helt gratis for å prøve ut om dette er et tilbud som passer for deg. Les mer om tjenesten her

Beredskap

Vi har også en beredskapsplan der vi samarbeider med Sjømannskirken og deres fem studentprester. Beredskapsplanen iverksettes ved alvorlige hendelser, men studentprestene er også tilgjengelige på studiestedene for våre studenter på kort varsel, om de skulle ha ekstra behov for en voksen samtalepartner eller hjelp i vanskelige situasjoner.

ANSA Karriere

ANSA Karriere

CV/Søknadsveiledning

Mange synes det er vanskelig å skrive en god CV og et godt søknadsbrev. Selv om du lett kan finne en mal på nett, så er det vanskelig å vite hva CV ‘en bør (og ikke bør) inneholde.  Som medlem av ANSA kan du sende inn din CV og/eller søknad til cv@ansa.no og få den evaluert og kvalitetssikret helt gratis av vårt karriere-team.

Karrieredager

Årlig blir det arrangert karrieredager både i Norge og i utlandet hvor du som søker jobb (sommerjobb, internship eller fast jobb) kan møte potensielle arbeidsgivere. På ANSAs karrieredager kan du som studerer i utlandet få muligheten til å treffe potensielle arbeidsgivere som er på jakt etter din internasjonale kompetanse. Med vårt nettverk bestående av nåværende og tidligere utenlandsstudenter, sitter vi på kunnskap og erfaring om hvordan det er å være student i utlandet og utfordringer du kan støte på når du kommer hjem og skal begynne å jobbe.

Kurs/Webinarer

Vi tilbyr innen kort tid kurs(webinarer) innen karriereutvikling og jobbsøking. Kursene vil avholdes på nett, slik at de er tilgjengelig i hele verden, og vil være gratis for alle våre medlemmer.

Bli med på ANSA-arrangementer i hele verden!

Bli med på ANSA-arrangementer i hele verden!

En av de beste grunnene for å melde seg inn i ANSA er våre mange arrangementer både i utlandet og hjemme i Norge. ANSA samler studentene både faglig og ikke minst sosialt til alt fra 17. mai til quizkveld.

ANSA har landsstyrer drevet av aktive ANSAmedlemmer i hele 27 land, kontaktpersoner rundt om i hele verden, lokallag og utvalg. Bli kjent med organisasjonen - og få venner for livet!

Dobbeltmedlemskap - 2 medlemskap for prisen av 1!

Dobbeltmedlemskap - 2 medlemskap for prisen av 1!

Som medlem i ANSA får du gratis medlemskap i en rekke andre organisasjoner.

Er du medlem av ANSA og studerer:

50 % på Clue digital ordbok

50 % på Clue digital ordbok

Som medlem i ANSA får du 50 % rabatt på Clue digital ordbok - markedets største fagordbok. Den er rask, brukervennlig, omfattende og oppdatert. Du finner alt du trenger på ett sted.

Rabattert Aftenposten

Rabattert Aftenposten

Som ANSA-medlem får du 2 måneder gratis Aftenposten digital og deretter kun 99,50 mnd, som er 50% rabatt i forhold til normal pris.

Medlemskap Aftenposten

 

Rabattert Dagens Næringsliv

Rabattert Dagens Næringsliv

Behold kontakten med Norge under studietiden i utlandet med DN daglig på mobilen, nettbrettet eller PCen din. Slik kan du kan holde deg oppdatert hvor enn du er i verden!

Som medlem i ANSA kan du prøve Dagens Næringsliv i 4 uker for 1,-.  Abonnementet koster deretter kroner 99,- pr. måned. 

Les mer om ANSA + Dagens Næringsliv her.