ANSA er nasjonalt informasjonssenter for utenlandsstudier, samskipnad for utenlandsstudentene og utenlandsstudentenes interesseorganisasjon. 

Dersom du ønsker bakgrunnsinformasjon eller har spørsmål om utenlandsstudier, vil komme i kontakt med noen av våre medlemmer i forbindelse med en sak eller har andre spørsmål om vårt arbeid og våre politiske saker kan du kontakte vår president eller kommunikasjonsrådgiver.

Kontaktinformasjon

President

Hanna Flood 
president@ansa.no
Tlf.: 906 51 156

Politisk rådgiver / kommunikasjonsrådgiver

Håkon Randgaard Mikalsen
Poltisk rådgiver og kommunikasjonsrådgiver
E-post: hakon.mikalsen@ansa.no            
Tlf: 950 09 789

Pressebilder

Pressebilde 1 Hanna Flood

Pressebilde 2 Hanna Flood 

Pressebilde 3 Hanna Flood

Pressebilde 4 Hanna Flood

Foto: Thea Høyer 

ANSA logo og grafisk profil

Nyeste pressemeldinger

Hanna Flood ny president i ANSA

Hanna Flood ble lørdag valgt til ny president for ANSA, organisasjonen for norske studenter i utlandet. Nå vil hun jobbe for at ANSAs prioriteringer blir sentrale i den kommende stortingsmeldingen om studier i utlandet og styrking av egen organisasjon.

Få tiltak for å minske gjeldsbyrden for norske utenlandsstudenter

I regjeringens forslag til statsbudsjett for 2018 presenteres det få konkrete tiltak for å minske gjeldsbyrden blant norske studenter i utlandet..

Ole Kristian Bratset er ANSAs nye president 

Ole Kristian Bratset ble lørdag valgt til ny president i ANSA, og med seg har han et hovedstyre hvor hele verden er representert.

En seier for utenlandsstudentene!

Fjerning av rangeringslistene og valutajustering av skolepenger, statsbudsjettet er en stor seier for utenlandsstudentene, sier ANSAs president Madeleine Mowinckel. 

Madeleine Mowinckel ny leder for utenlandsstudentene

Madeleine Mowinckel (23) ble lørdag valgt til ny president i ANSA – Foreningen for norske utenlandsstudenter.

Pressemelding om ANSAs 58. generalforsamling 1. og 2. august 2014

På ANSAs generalforsamling 1. og 2. august velger organisasjonen ny president og nytt hovedstyre. Generalforsamlingen holdes på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo og åpnes med tale fra kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

ANSA-seminaret 2014: Internasjonal kompetanse – fordi Norge trenger mer av det

Norge har et økende behov for internasjonal kompetanse. Norske bedrifter trenger kompetanse fra fagskoler, høyskoler og universiteter i utlandet. Ved å ta utdannelsen i et annet land henter studentene hjem viktig kulturell forståelse, internasjonale perspektiver og språkkunnskaper. Disse egenskapene trenger bedriftene for å styrke sin konkurransekraft og for å komme i front internasjonalt.

FÅ TILTAK FOR Å MINSKE GJELDSBYRDEN FOR NORSKE UTENLANDSSTUDENTER