ANSAs æresorden Vaganten

ANSAs æresutmerkelse Vaganten er nesten like gammel som organisasjonen selv, og ble utdelt første gang på tidlig sekstitall. Tanken bak utmerkelsen er å berømme personer både innen- og utenfor organisasjonen som har gjort en spesielt god innsats for ANSA og fremmet vårt virke.

Publisert: 17.06.2014 - Oppdatert: 04.05.2017

Nominasjonskomiteen

Hvert år nomineres kandidater til Vaganten. Nominasjonene blir presentert for en komité av fast sammensetning. I denne sitter tidligere mottakere av Vaganten, Vagantens Stormester, representanter for ANSAs sekretariat og også valgte studentrepresentanter. Det er ikke enkelt for komiteen å vurdere personer de sannsynligvis ikke kjenner, og komiteen er derfor avhengig av å ha gode og utfyllende nominasjoner å støtte seg til.

Hvem kan nomineres?

Husk at selv om du tidligere har nominert en person til Vaganten og denne ikke har blitt utmerket, så kan du selvsagt forsøke igjen – ANSA har mange ildsjeler med innsatsvilje år etter år! Det må også understrekes at dette heller ikke er en utmerkelse reservert for personer som har sittet i tillitsverv. Her er det fritt frem for alle – både medlemmer uten verv og tillitsvalgte.

Spørsmål?

Dersom du lurer på mer rundt Vaganten, nominasjoner og utdelinger er du velkommen til å kontakte Stormester for Vaganten på vagant@ansa.no.

Vagantnominasjon