Møt andre ANSA-entusiaster på det årlige sommerseminaret. Her samles medlemmer fra alle verdens hjørner for å bli kjent, lære mer om organisasjonen, dele erfaringer med andre likesinnede utenlandsstudenter og for å ha det gøy! 

Tid og sted

ANSA sommerseminar 2017 blir avholdt helgen 28.-30. juli på Hotell Hadeland - en kort busstur utenfor Oslo. Det blir arrangert ANSAbuss fra Oslo til Hadeland både opp og ned.

Lederdag 27. juli.

ANSA Sommerseminar er gratis, men påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg av senere enn 1. juli vil du bli fakturert NOK 500 for å dekke noen av kostnadene. 

Meld deg på nederst på denne siden.

Hvem kan delta?

Alle medlemmer og tillitsvalgte som gjør en frivillig innsats for ANSA, f.eks. som kontaktperson, i lokallag, komiteer, landsstyrer, utvalg eller hovedstyret, er velkomne på sommerseminaret. 

Følg Facebook-eventet for ANSA Sommerseminar 2017.

Er du leder for et land eller utvalg?

I forbindelse med ANSAs sommerseminar arrangeres det også et lederseminar for lands- og utvalgsledere i organisasjonen. Formålet med dagen er at lederne skal bli bedre kjent, diskutere ulike ledererfaringer og komme med faglige innspill til organisasjonens arbeid. 

Lederseminaret avholdes på Hotell Hadeland torsdag 27. juli før sommerseminaret. Mer informasjon om lederseminaret 2017 kommer.

Spørsmål/informasjon

Lurer du på noe rundt ANSAs sommerseminar - ta kontakt på sommerseminar@ansa.no.

Påmelding ANSA Sommerseminar 2017

Glemt medlemsnummeret? Sjekk velkomstmailen fra oss eller logg inn på Din Side.

Ønsker å delta på*:
Transport*: