Temakveld: Studier i Irland

Onsdag 22. november kl. 18.00 inviterer ANSA Informasjonssenter til temakveld om studier i Irland. Fokus for temakvelden vil være bachelorutdanninger og medisinstudier

Hva vil du lære om på temakvelden?

Når: Onsdag 22. november kl. 18.00 - 20.00
Hvor: Storgata 19, 5. etasje

Gratis adgang. Arrangementet vil bli streamet.

Meld deg på her

På temakvelden vil vi snakke om utdanning i Irland, hvordan du går frem for å finne studieprogrammer og forstår opptakskrav, samt hvordan du søker til irske universiteter. 

Til temakvelden kommer en representant fra Den irske ambassaden for å fortelle litt om Irland og fordeler med å studere der. 

Vi får også besøk av Magnus Heltne som har tatt en Bachelor of Commerce ved University College Dublin. Magnus vil fortelle om hvordan det er å bo og studere i Dublin, og arrangementer som du kan delta på sammen med ANSA Irland.

Siste del av temakvelden vil handle om medisinstudier. Opptakskontoret ved Royal College of Surgeons in Ireland vil gi en innføring i hvordan du søker til medisinprogrammene, fagkrav, utregning av snitt og opptakstesten HPAT. Medisinstudent Axel Emil Nissen-lie, vil dele erfaringer fra sin studiehverdag ved RCSI. Arrangementer

Se flere arrangementer