Alumni Årsmøte

Velkommen til ANSA Alumnis Årsmøte med styrevalg. Møt engasjerte ANSAere og nye medlemmer med informasjon om organisasjonen og hyggelig nettverksbygging etterpå. Sees vi!?

Vi inviterer Årsmøte for ANSA Alumni med styrevalg. Møtet gir deg innsikt i din organisasjon for deg som har studert i utlandet med ANSA og som vil komme i kontakt eller bygge nettverket videre i Norge. 

Påmelding via EventBrite

Se eventet og deltakere på Facebook

Agenda for møtet:

  • Velkommen
  • Årsmøte
  • Valg av nytt styre
  • Nettverk og relasjonsbygging

Etter møtet går vi til en bar i nærheten hvor vi har reservert noen bord.

Årsmøte holdes i Oslo.
Tid og sted: Onsdag 23. august kl 17:00 i ANSAs lokaler i Storgata 19 (5. etasje) i Oslo.

Er du initiativrik, engasjert og handlekraftig?

-Da bør du stille til styrevalg! Et styreverv i ANSA Alumni gir deg mulighet til å bygge nettverk og møte nye venner som har de samme erfaringene fra utenlandsstudier som deg selv. Her kan du være med på å utvikle merkevaren ANSA, snakke med kjente næringslivsledere og ha det gøy sosialt. Et frivillig verv ser også bra ut på CV for dine framtidige arbeidsgivere.

Om styret

Er du tidligere utenlandsstudent, men har bodd hjemme en stund, er du også hjertelig velkommen til å stille til valg. Styret i ANSA Alumni er mangehodet, og består av blant annet leder, nestleder, faglig ansvarlig, sosialt ansvarlig, kommunikasjonsansvarlig, økonomiansvarlig og vara. Er du interessert i å vite mer, eller ønsker du å stille som kandidat, ta kontakt med valgkomiteen ved Jon Stenslet, på jstenslet@gmail.com eller 932 68 699.

Nedlastbare dokumneter

Årsberetning

Statutter

Arbeidsprogram