Kalender

Quiz Night #4 - Semester 2

06.september.2012

Norsk quiz på Pig 'n' whistle

Vi ønsker å invitere dere alle til ANSA Brisbane Quiz Night #4. Til de som ikke har vært med før, så er ANSA Quizen er en tradisjon som ble startet av ANSA Brisbane for noen år siden. Vi ønsker å fortsette med Quiz dette semesteret også. Quizen blir avholdt annenhver torsdag (med noen unntak) gjennom hele semesteret på Pig 'n' Whistle i Eagle Street på Riverside.

Kort om Quizen (regler og info):

- Den blir holdt på norsk
- Det koster 2 dollar per deltaker å være med. Alle pengene går til Thailandsprosjektet som ANSA Australia driver sammen med ANSA New Zealand og ANSA Singapore. Info om prosjektet finnes her: http://www.thailandproject.org/
- Når du betaler får du et stempel som gir deg billigere drikke i baren
- Det er tillatt å ha maks 7 deltakere per lag- ingen unntak. Hvis dette skulle skje, vil vi gi ut en advarsel. Hvis ikke laget deler seg eller lignende etter gitt advarsel vil alle poengene fra den aktuelle kvelden bli slettet fra det aktuelle laget.
- Det er selvsagt ulovlig med bruk av iPhone, iPod touch, iPad eller andre hjelpemidler for å finne svar. Her vil vi at kunnskapen og kreativiteten skal bli testet, ikke hvor flink du er til å google eller søke på Wikipedia. Hvis det blir oppdaget juks ved hjelp, vil vi gi en advarsel selv ved mistanke. Hvis dette gjentar seg på noe som helst punkt, vil vi slette alle poengene fra den aktuelle kvelden.
- Et artig lagnavn er også bra, MEN prøv å hold det relativt kort. Husk at selv en morsom vits er kjedelig når den leses opp for tiende gang. Hold det kort og enkelt, rundt tre ord er fint. Styr unna alt som har med ordet Outsider å gjøre, da dette ordet har blitt oppbrukt til gangs! Blant tidligere lagnavn som er blitt brukt er: Quizrael, Quizbolla, The Kennedy Assassins, Wenche Foss’s Bodyguards, Gaffel og Kjønnshår!, På Andre Plass, Quizling, Speldåsan, Rumpa bar…osv. osv.
- Det er 6 kategorier på Quizen. Tre av disse er faste for hver quiz, nemlig; sport, nyheter og musikk. De tre andre kategoriene kan inneholde alt mellom himmel og jord og litt til. Så her gjelder det å ha et generelt godt kunnskapsnivå. Det har også blitt introdusert et nytt konsept, at quizvinnerlaget får nominere en kategori til neste gang. Denne trenden vil vi fortsette med. Litt mer om quizen generelt vil bli gått gjennom før hver runde.
- Det blir premie til vinnerlaget på hver quiz, vanligvis har dette vært en bar-tab på Pig 'n' Whistle, og en større premie for det laget som har flest poeng etter at alle quizene er gjennomført, d.v.s. til laget med høyest totalsum etter endt semester.
- Husk legitimasjon, i tilfelle de spør etter det i baren.
- Husk penn for hvert lag, papir skaffer vi.