Om ANSA Brisbane

ANSAs aktiviteter:

ANSA arrangerer annenhver torsdag quiz på Pig ‘N Whistle gjennom hele semesteret. Quizen vil bli holdt på norsk, men alle er hjertelig velkommen til å delta.

I løpet av semester 1 arrangerer ANSA en Scavengerhunt, eller Rebusløp om du vil, hvor kostyme er påbudt. 17. Mai feiring blir det også med tog og middag i regi av ANSA og NORSK.

I løpet av semester 2 arrangerer ANSA en Volleyballturnering. I starten av hvert semester arrangerer vi en fadderuke, følg med på ANSA Brisbane´s hjemmeside, e-post og Facebook siden vår for mer informasjon om dette.

Om ANSA Brisbane

ANSAs formål er å ivareta de norske utenlandsstudentenes faglige, økonomiske, sosiale og kulturelle interesser, samt å skape forståelse for den ressurs utenlandsstudentene representerer i kraft av sin internasjonale erfaring og kompetanse.

Vi i ANSA Brisbane kan hjelpe deg med spørsmål du har om studier, rettigheter, hjelpe deg hvis du kommer i problemer og vi opererer som krisekontakt hvis noen problemer oppstår i våre medlemmers områder. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss, det er det vi er her for!

ANSA ønsker gjerne å høre fra deg om du har noen ønsker eller forslag til oss. Vil du kontakte oss kan du ta kontakt direkte med noen i styret, sende e-post til .au eller besøke oss på Facebook siden vår: http://www.facebook.com/ANSABrisbane eller hjemmesiden vår: http://www.ansa.no/brisbane

Ønsker du å engasjere deg i ANSA har vi valg på slutten av semesteret. Da vil vi oppfordre deg til å være til stede uansett om du ønsker å stille til valg eller ikke. Bruk din stemme for å gjøre ANSA til en enda bedre organisasjon!

Sist endret: 24.01.2013 13:10 Skriv ut